Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ultimate, kun je daar wat meer over vertellen... jij gebruikt hem nu al een poosje. Ik wist dat je er virtueel mee kan vechten en sporten, maar hoe werkt dat met dat toevoegen... Samen gamen of zo? En werkt dat op een draadloos netwerk...? Vertel eens want ik ken lang alle mogelijkheden niet kennelijk.....
Link naar reactie
Waar zal ik eens beginnen :p. Ik zal proberen om even kort samen te vatten wat de Wii kan.\n\nJe geeft zelf al aan dat je virtueel kan tennisen etc.\nDe wii is backwards compatible, dus vind je de wii games te duur, koop dan een goedkopere gamecube spel + (orginele) controller dan kun je ook fijn spellen spelen.\n\nDe mogelijkheid om online tegenelkaar te spelen komt strax nog. Je wilt miss een Wii voor de kids, dan kan je je kids ook goed beschermen tegen al dat gespuis op internet, want er zit een parentcontrol in gebouwd.\n\nOp dit moment werkt het zo: je hebt een gastenboek en in dat gastenboek kun je dus een wii nummer invullen van bijv een vriend. Die vriend moet jouw nummer ook in vullen, dus het is neit zo als bij msn dat je een melding krijgt. Als je elkaars nummer hebt krijg je in het miikanaal(leg ik zo uit) poppetjes erbij. Met die poppetjes kun je dan ook spelen, of als een vriendje langskomt hoeft ie niet zijn eigen wii mee te nemen, maar staat het poppetje al op jullie Wii.\n\nMiipersonagekanaal is een kanaal (channel) waarin je \'virutele-ik\' kan maken. Zo\'n poppetje heet een Mii. Die poppetjes kun je dus uitwisselen met iemand anders. Als je bijv. gaat tennisen dan selecteer je jezelf gewoon als Mii zijnde. Zo worden ook allerlei gegevens over je Mii bijgehouden, bijv. welke level je hebt met tennis, etc. \n\nVerder kun je er gewoon op internetten. Er zit een operabrowser op je kunt dus gewoon internetten. Er zit een fotokanaal op, zo kun je je sd kaartje voorin de wii stoppen en dan de foto\'s er op bekijken, (zelf nog nooit gebruikt). Dan hebje het Wiiwinkelkanaal hier kun je de games van vroeger kopen met zogehete Wiipoints. Bijv de oude mario van vroeger. Dus spelletjes van de Nes (500 wiipoints) Snes (800 wiipoints) N64 (1000 wiipoints), maar ook nog van sega en nog een oudere console. 1000 wiipoints is 10 euro. (voor sommige van die spelletjes heb je een aparte controller voor nodig, de classic controller (+- 20 euro)\n\nNet nieuw is het wii enquetekanaal. Hierin kun je gewoon vragen beantwoorden. Wel grappig maar niet echt functioneel. \n\nWii weerkanaal zit erop, kun je over de hele wereld zien wat de temp is. Leuk detail is dat de sterren op de achtergrond precies zo staan als in het echt. Dus er zijn niet maar gewoon witte stipjes neergezet.\n\nWiinieuwskanaal, daar staat het dagelijkse, nationale en internationale nieuws op.\n\nEn hoe werkt dat nou al die kanalen? Precies ja via het internet. Er zitten 2 usbpoorten achterop, je kunt dus via een lanadapter (bedraad) op het internet gaan, maar er zit ook een wireless functie op. Ik heb dus via wireless. Werkt niet als met pc, je zoekt je verbinding op, wachtwoord invullen en je kan op internet (miss in de modem/router nog ff het wii-macadres toevoegen).\n\nvolgens mij heb ik zo wel het belangrijkste verteld. (toch wat langer geworden :p).\n\nAls je nog meer vragen hebt hoor ik het wel :).
Link naar reactie
[quote=reintje;302083]Dank je Ultimate... staat bij de Favo\'s; ga ik later eens op mijn gemak lezen.[/quote]\n\nNeem de tijd. Het ding is voorlopig nog steeds overal uitverkocht, ik had ook maar mazzel dat ik er nu ééntje heb staan...\n\nEr zijn trouwens drie manieren om de Wii online te krijgen. Ultimate heeft er ééntje gemist. Je kunt, zoals hij al aangaf, een USB --> LAN adapter kopen (en nee, dat moet dus wel een officiële van Nintendo zelf zijn, of eentje van een andere fabrikant die ook op de Wii werken, Datel heeft er één) want de standaard USB2LAN adapters werken vrijwel nooit. Er is één chipset die wel werkt (die zit ook in de originele) maar je weet nooit welke chip er in zo\'n ding zit, nietwaar? Ik zou geen risico nemen en dan een Wii-compatibel adaptertje halen, die zijn rond de dertig euro.\n\nDe tweede manier gaf Ultimate ook al, namelijk via een Wi-Fi netwerk. De Wii kan gewoon via een draadloze router (of access point) het web op, hij ondersteunt zelfs de gangbare beveiligingen, zoals WEP, WPA en WPA2. Moet je dus wel een draadloze router of access point hebben.\n\nDe derde methode is via de USB stick die oorspronkelijk voor de Nintendo DS uitgebracht is. Dat is feitelijk niks meer als een access point in een USB stickje, die je overal kunt krijgen, maar deze is alleen bedoeld voor Nintendo systemen. Er zit ook een programma bij om de boel in te stellen. Dat ding kost je ook iets van dertig euro, maar je hebt dan geen router nodig. Nadeel is dat je PC altijd aan moet staan...\n\nMijn Wii hangt via een Datel bedraad adaptertje aan mijn (eveneens bedrade) router. Wat mij betreft is dat nog steeds de snelste en meest betrouwbare methode.
Link naar reactie
Die was ik niet helemaal vergeten.\n\nIk dacht namelijk dat dat een ontvanger was voor draadloze netwerken, vandaar dat ik em niet genoemd had.\n\nIdd is ie nog overal uitverkocht, maar Reintje woont relatief dichtbij Duitsland, en daar liggen ze w\'el op voorraad. (MM bijv). Enige nadeel is dan dat je met een duits boekje zit van wii sports voor de rest is het hetzelfde.\n\nBedraad is idd nog altijd het snelst en betrouwbaarst, maar om tientallen meters draad te leggen heb ik geen zin in. Ik heb dan al gauw een kabel van minimaal 30 meter nodig om em van internet te voorzien, geldt ook voor pc\'s. Dat vind ik geen doen, dus dan maar draadloos.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...