Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Nou het klopt hoor het was de dag van de wet van bedrog (murphy`s law).\nIk heb de hele dag van het ene probleem naar het andere probleem gelopen, zomaar een bloemlezing. Auto te water, olieverontreiniging, drenkeling, en een brandje.\nIk was kapot s`avonds. Maar de tijd loopt wel lekker door zo. Vandaag maar eens beter opgestaan.
Link naar reactie
[QUOTE=rajo;301257]Nou het klopt hoor het was de dag van de wet van bedrog (murphy`s law).\r\nIk heb de hele dag van het ene probleem naar het andere probleem gelopen, zomaar een bloemlezing. Auto te water, olieverontreiniging, drenkeling, en een brandje.\r\nIk was kapot s`avonds. Maar de tijd loopt wel lekker door zo. Vandaag maar eens beter opgestaan.[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nIs je dat allemaal zelf overkomen Rajo :confused:
Link naar reactie
[quote=Drentsig;301357]Ik dacht dat een havenmeester alleen maar geld ontving vanuit een klompje aan een hengel ... ;) Maarre blij dat er reddende engelen als jij op de wereld zijn Rajo.[/quote]\nHet klopt wat tjoekse zegt dat zijn brugwachters ik ben de veiligheid en de doorstroming op het water en ligplaats toewijzing voor zeeschepen.
Link naar reactie
[QUOTE=Argus;301512]Goede morgen wereld \r\n[IMG]http://i7.tinypic.com/47i68uw.gif[/IMG]\r\n \r\nKopje koffie graag maar zonder melk aub [URL]http://www.youtube.com/watch?v=XJpLRSfn0iw[/URL][/QUOTE]\r\n\r\nloop maar naar de automaat \r\n\r\ngenoeg keuze dacht ik zo\r\n\r\nof is alles alweer leeg (zuiplappen)
Link naar reactie
[quote=dutch-online;301693]weekend begint natuurlijk [normaal ] op vrijdag na de middag :) en eindigt op zaterdag, want volgens de overlevering begint de week met een rustdag en dat is toch zondag:mad:\n \ndus de zondag is de eerste dag van de nieuwe week:D \n \nmaar wie ben ik :mrgreen:[/quote]\nja hoor je hebt gelijk :rolleyes:
Link naar reactie
Kom hier ff niet zoveel meer inderdaad... (nja, nu ff om Peter te feliciteren, die overigens geen topic heeft (= had inmiddels).\n \nLaatste tijd ontzettend veel klanten/school/andere dingen, dus vrij weinig tijd voor andere dingen. Soms wel heel vervelend, omdat ik gewoon echt geen tijd heb.\nHeb momenteel nog stapel computers staan die verkoopsklaar gemaakt moeten worden, en nog paar van klanten die geregeld moeten worden.\n \nBen net zelf ook begonnen met Vista (y), en ben aan \'t oefenen voor m\'n MCSE (nou ja, examen 1: 70-279 => Windows XP Professional. Als ik dit examen haal, ben ik Microsoft Certified Professional.\nMoet daarna nog 4 andere boeken (over W2K3) en dan nog 2 andere -zelfgekozen- onderwerpen. Dan ben ik pas MCSE :) (MIcrosoft Certified System Engineer)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...