Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik ga kijken of er wel 1 op de lijst staat die tamelijk \"dwars\" is en als-ie geen communist is stem ik op op haar/hem.\r\n\r\nDie staten-verkiezingen zijn niet echt belangrijk maar wel geschikt om het régentaille te pesten, terug te fluiten.\r\n\r\nMisschien staat er wel iemand in de lijst die voor Referendum is, zoals in Zwitserland en ook al tamelijk in Denemarken bestaat, \"directe democratie\".\r\n\r\nIk vind \"getrapte verkiezingen\" volksverlakkerij.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Nou; da\'s simpel: \r\nzoals in het wapen van Coevorden staat: \'Multis Periculis Supersum\' :”vele gevaren bleef ik de baas”, \r\nof: ”ondanks vele gevaren die mij bedreigd hebben besta ik”. Ik ‘voel die kreet aan’ en draag ‘m uit..\r\n(ben pas zo\'n 55 jaar \'stemgerechtigd\' en denk al te weten hoe het toegaat)..Oké? (ik ga nu slapen)..\r\n..
Link naar reactie
[quote=Ultimate;299389]Zo was ik ook weer. \n \nWedstrijdje gewonnen van de Veteranen (die heel goed zijn :P).\n \nNieuw stick gekocht + spullen der omheen. Vind ik wel weer genoeg voor deze maand :p.[/quote]\n \nUSB stick ???? met wat voor spullen er om heen.:confused: \n \n \nAl zijn de rokers weer weg ,het wordt hier toch niet echt drukker.\nMisschien toch gezelliger met rokers erbij.;)
Link naar reactie
[QUOTE=Drentsig;299499]Ik rook niet maarre .. Rokers of geen rokers .. iedereen is welkom bij de forum-koffie/thee/limonade/(warme)choc-automaat, lijkt mij.[/QUOTE]\r\n\r\nik heb er een zeer grote hekel aan die lucht (kom bij mijn werk is er niks dan rook om me heen, het enige plekje wat rookvrij is is mijn cabine)\r\n\r\nen dan ook nog hier in die stank te zitten heb ik weinig zin in, en blijf dus weg
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...