Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Argus;296206]@Reintje\nLiever niet,\nHad je m\'n PM nu gekregen,toen ik op verzenden klikte werd,aangegeven dat ik niet ingelogd was?\n \n@Ultimate,komt wel goed mien jong,moet nu eerst ergens Errorsafe verwijderen[/quote]\n\nNee.... niks gehad Argus...\nGa eerst Errorsafe maar verwijderen dan.... ik wacht nog wel even...\n\n- edit -.... ow die heb je net naar de eeuwige jachtvelden gestuurd...
Link naar reactie
[QUOTE=Argus;296176]Je loopt zo ongewild het risico geïnfecteerd te worden met b.v. DriveCleaner\r\nMijn zoon werd gisteren geïnfecteerd met Errorsafe toen hij de website van een basketbalclub uit Groningen bezocht\r\nDaar mag ik vandaag naar toe om het weer te verwijderen :D[/QUOTE]\r\n\r\nVreemd, waarschijnlijk is die site van die basketball club gehacked, of degende die hem maakten zijn nog al dol op grappen.
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;296306][URL]http://www.nu.nl/news/982156/53/rss/MSN_verspreidde_kwaadaardige_software.html[/URL]\r\n\r\nZo kom je naam errorsafe nooit tegen en zo 2/3 x op een dag :p\r\n\r\n@[U]Silverstarme[/U], op welke school zit jij eigenlijk?[/QUOTE]\r\n\r\nErrorsafe is een rotzak waartegen ik niet zou aarzelen, als de kans zich voordoet, zinvol en eventueel fysiek geweld toe te passen.
Link naar reactie
\'Toevallig\' las ik zojuist iets met een vermelding naar \'Errorsafe\' : :\n[url]http://www.nu.nl/news/982156/53/MSN_verspreidde_kwaadaardige_software.html[/url]\nGeeft me de indruk van : \"Van je \'vrienden\' moet je \'t hebben (of : \"kun je \'t krijgen\")\",\ndus iets als een \'\' Error-SOA\" . Dan mag MSN óók wel even bedankt worden !
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...