Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=ronmar;293898]En bij een veeeeeeel te grote foto iemand op z\'n d*nder heeft gegeven....:mrgreen: :mrgreen:[/quote]\n\nJa zo word ik weer gestraft hé...?! Je druk maken om de splinter in iemand anders z\'n oog en m\'n eigen balk niet zien... (ook wel logisch natuurlijk.... als die balk er in zit (H) )\n\n\nTrusten Drentsig....
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Drentsig;293906]Voor de liefhebbers: Sapje, bier en wijn in de koelkast, (rooie op t aanrecht). \nk zet ook nog koffie en thee aan .. zelf ga k me nest maar es weer opzoeken. Trusten all \n|-)[/quote]\n \nWat er in de koelkast staat kan ik nog wel volgen ,maar wie ligt er op je aanrecht .? (een rooie ??)\n \nWel laat wakker ,iedereen hier.,ik ben al weer 6 uur aktief.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;293934]Wat er in de koelkast staat kan ik nog wel volgen ,maar wie ligt er op je aanrecht .? (een rooie ??)\r\n \r\nWel laat wakker ,iedereen hier.,ik ben al weer 6 uur aktief.[/QUOTE]\r\n\r\nRooie wijn moet je niet in de koelkast bewaren, als tie open is .. daarom staat ie gezellig t aanrecht :mrgreen: . Maak um maar op, ik drink die namelijk zelf niet! Je mag het ook tot vanavond bewaren ;)\r\n\r\nps ik was dr ook wel weer om 7u bij this morning ..
Link naar reactie
[quote=Chimera;294047]ik mocht vanochtend lekker rijden :D in amsterdam :D\n \ntis ook voor het eerst dat ik achteruit met bochtje goed had in in 1x *wel daarvoor geoefend ofc* maar vandaag ging hij in 1x goed :D:D YEEH ME\n \nbut anywho\n \n1 maar voort mn theorie :D in haarlem :D[/quote]\n \nKijk dat zijn opstekers alvast succes voor 1 maart.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...