Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Argus;293564]Zeg,heb jij geen feestje?[/quote]\n\nNope, \n\nGa ik nog houden, maar zit de hele maand februari vol, dus dat wordt ergens in maart :P.\n\nMorgen operatie, volgende week bij VMSW feestje vieren daarna staat ook alweer wat en dan is het alweer voorjaarsvakantie en voor je het weet is de maand februari voorbij :p\n\nSneeuwballen??? Hier ligt maar klein beetje sneeuw, of moet in een uur tijd heeel veel bij zijn gekomen.
Link naar reactie
Hier (in het noorden) ligt ongeveer 3 cm schat ik. Ach .... als alles al in het zuiden is gevallen, blijft er niet veel meer voor ons over hé?\nAfgezien van de overlast die het geeft voor het verkeer, vind ik dit wel prima hoor... Hoort bij de winter. Als de temp zo hoog blijft, hebben we in de zomer straks alle nare gevolgen (ongedierte; veeeeel meer dan we gewend zijn....).
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;293670]Hier (in het noorden) ligt ongeveer 3 cm schat ik.QUOTE]\r\n\r\nIn welk noorden, van welk land ;), woon jij dan ... in dit noorden is alles al weer weg. Dat weeralarm voor dit gedeelte van noordNL was echt dom. Sloeg nergens op. Echt Nederlands in deze (verschrikkelijke) claim maatschappij ... mensen bang maken is het wat ze doen op deze manier en ze denken dat we zelf niet kunnen denken :(
Link naar reactie
[quote=Drentsig;293673][quote=reintje;293670]Hier (in het noorden) ligt ongeveer 3 cm schat ik.QUOTE]\n\nIn welk noorden, van welk land ;), woon jij dan ... in dit noorden is alles al weer weg. Dat weeralarm voor dit gedeelte van noordNL was echt dom. Sloeg nergens op. Echt Nederlands in deze (verschrikkelijke) claim maatschappij ... mensen bang maken is het wat ze doen op deze manier en ze denken dat we zelf niet kunnen denken :([/quote]\n\nZit precies in het 3-provinciën punt ;)
Link naar reactie
Zijn we zo goed als buren dan, Reintje?? haha \r\nIk zit in de punt van Friesland, Overijssel en (vanzelf) Drenthe. Koffie dan maar? (C) \r\n\r\n\r\n[QUOTE]Vandaag 08:47 \r\nChimera nou door de weeralarm zijn er wel zon 50% minder ongevallen ofzo hoorde ik vanochtend ergens op de radio [/QUOTE]\r\n\r\nDat komt omdat 80% van die mensen nu es zich aangepast hebben aan het weer, overige 20% is door een ander veroorzaakt. :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...