Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Argus;292623]@sjouwer\r\nIk lees net in een supermarktblad dat je koffiedik uitstekend kunt gebruiken als geurvreter\r\nen thee om de raampjes van je allesbrander schoon te maken\r\nHeb geen idee of het werkt [img]http://www.hondenhuys.nl/forumsmilies/hilarious.gif[/img][/QUOTE]\r\n\r\nKoffiedik met ouderwetse zachte gele/groene zeep is de beste garage-zeep (voor zeer hardnekkig-vuile handen dus) die ik ken. Afwasmiddel ipv zachte zeep gaat ook prima maar ik heb dat minder graag aan mijn vel.
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;293133]Dus jij hebt 8k accounts:|[/QUOTE]\nPff, nee zoveel ook weer niet.... :mrgreen:\nvia 1 account kan je meerdere invites versturen.\néén account wordt (of werd) meestal dagelijks aangevuld tot 50.\ndus dat tikt snel aan....\n\n[QUOTE=platini;293134]wat moet je met zoveel accounts?[/QUOTE]\nAan het invite-systeem (op mijn website) toevoegen, en dan kan (kon) iemand anders er een aanvragen via mijn website....\nMaar nu is dat volgens mij dus niet meer nodig... ;-)
Link naar reactie
[quote=reintje;293080]Deze bedoel je dus....\n[URL]http://www.i-qbot.nl/[/URL]\n\nIkke niet, maar vind het wel gaaf....[/quote]\nD\'Agostini heeft ook een (zelfbouw)robot op de markt gebracht. Ze maken er reclame voor op de televisie. Aangezien ik dit bedrijf wantrouw als de p.... heb ik even een bezoekje gebracht aan hun site en aan de hand van de gegevens daar een rekensommetje gemaakt. Als je een abonnement neemt op de hele serie bouwpakketten dan ben je aan het eind in het bezit van een robot die je in totaal [SIZE=5]€ 597,00 [SIZE=3]heeft gekost! [/SIZE][/SIZE][IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon8.gif[/IMG]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...