Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=sjouwer;290288]@Drentsig\n\n\n\nmaar welke kl...... heeft weer de oude kofie aangezet, van morgen was die weer niet te zuipen\n\n[/quote]\n\nKijk... sjouwer... als je ondankbaar gaat doen en gaat lopen schelden, kun je die verse koffie wel schudden natuurlijk....; mag je zelf zetten. Puh... ;)\n\nIk neem wel een bakkie van jou rajo en gelijk ook een beker water dan maar....
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;290310]......\r\n\r\nIs poortscannen dan geen inbreuk op je privacy?[/QUOTE]\r\n\r\nIk heb een paar keer gekeken in de logs van een firewall en ook wel eens met WHOIS.\r\n\r\nDe hele dag worden er vanuit de gekste plaatsen, ook door particulieren/hackers, poortscans gepleegd op iedere compu die ze maar in beeld krijgen.\r\n\r\nIn firewalls kun je gelukkig de boodschappen uitzetten anders heb je de hele dag pop-ups.
Link naar reactie
[quote=willem1940;290447]Ik heb een paar keer gekeken in de logs van een firewall en ook wel eens met WHOIS.\n\nDe hele dag worden er vanuit de gekste plaatsen, ook door particulieren/hackers, poortscans gepleegd op iedere compu die ze maar in beeld krijgen.\n\nIn firewalls kun je gelukkig de boodschappen uitzetten anders heb je de hele dag pop-ups.[/quote]\n\nIdd gelukkig ja. Wist niet eens dat dat gebeurde, dat poortscannen. Voortaan maar ff rekening meehouden :rolleyes:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...