Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ik zag net wat onbehoorlijk gedrag op het forum en bedacht me dat ik iets dergelijks vandaag had meegemaakt...\nMet mijn dochter naast me fiets ik op het fietspad en er komen 3 jongeren naast elkaar ons tegemoet fietsen.... Er was te weinig ruimte voor ons allemaal, ze waren druk in gesprek, dus ik bel even...\nKrijg ik me daar een grote mond (dat joch deed gewoon vervelend omdat er vrienden bij waren).... Dat laat ik dus niet zo maar over m\'n kant gaan..., maar zoooooooo jammer dat ik dat stel al voorbij was, want als dat op het moment van passeren was gebeurd had ik die knul een zetje gegeven.... :mrgreen:
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;281356]Ik zag net wat onbehoorlijk gedrag op het forum en bedacht me dat ik iets dergelijks vandaag had meegemaakt...\r\nMet mijn dochter naast me fiets ik op het fietspad en er komen 3 jongeren naast elkaar ons tegemoet fietsen.... Er was te weinig ruimte voor ons allemaal, ze waren druk in gesprek, dus ik bel even...\r\nKrijg ik me daar een grote mond (dat joch deed gewoon vervelend omdat er vrienden bij waren).... Dat laat ik dus niet zo maar over m\'n kant gaan..., maar zoooooooo jammer dat ik dat stel al voorbij was, want als dat op het moment van passeren was gebeurd had ik die knul een zetje gegeven.... :mrgreen:[/QUOTE]\r\n\r\nbijna het zelfde \r\n\r\ntegen donkeer kom ik een voorangsweg op. met dat ik iets beter naar links kijk is een vader en dochter zonderverlihting op 2 mm van mijn wagen verwijderd. ik kreeg een scheld woord en middelvinger tegen mij aan
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;281358]bijna het zelfde \r\n\r\ntegen donkeer kom ik een voorangsweg op. met dat ik iets beter naar links kijk is een vader en dochter zonderverlihting op 2 mm van mijn wagen verwijderd. ik kreeg een scheld woord en middelvinger tegen mij aan[/QUOTE]\r\n\r\nIk had laatst ook eens tomme actie, t was mijn fout ik weet het. Ik reed over een 50 km weg in Gouda. De rijbanen zijn gescheiden door een berm. Ik kom aanrijden en plotseling komt er een auto met volle snelheid van links aanzetten, ik schrik er nogal van en ik schrik zodanig dat ik het zebrapad er vlak daarna helemaal vergeet waardoor ik bijna een man voor zn sokken rijd.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...