Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=pappaharry;277051]Navy stelt alleen dat een analfabeet niet (en zéker geen advertentie) kán lezen... \r\ndaar sluit ik me graag bij aan . gewoon \'domme\' logica, tóch !\r\nsorry Reintje voor de bijna-botsing..[/QUOTE]\r\n\"Vroeger\" hadden analfabeten niet minder kansen dan iedereen; een goed jager, visser of krijgsheer had altijd te eten en kon ook koning of erger worden, zie Karel de Grote.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Zo wordt het wel altijd gezegd, ja, maar eigenlijk stammen mensen en apen af van dezelfde voorhistorische apen. Ergens splitsten zich de ontwikkelingen en ontstonden de eerste voorouders van de mens. Genetisch verschillen mensen minder dan 5% van de chimpansees!\n(Als ik sommige mensen bekijk is het verschil eigenlijk nihil. :mrgreen: )
Link naar reactie
[quote=Animal;277421]Er zijn hier dus wel meer mensen die op vervelende tijden moeten werken.\nGelukkig ,ik dacht al dat ik de enige was.[/quote]\n \nIk moet niets, ik mag.\n \nBen zelfstandig/verstandig ondernemer en bijna alles wat ik doe en maak gaat gewoon via de kabel naar de eindbestemming.\n \nHeb dus niet veel te maken met openingstijden of kantooruren, en daardoor kan ik mijn werktijden zelf regelen.\n \nHet heeft z\'n voor- en nadelen. Soms ben ik veel te lang aan het computeren, 30 uur zonder onderbreking is geen uitzondering.\nMaar ik kan ook weer iets te ver voor me uit schuiven waardoor de klant wel erg lang moet wachten.\nMeestal denkt de klant dan dat ik er gewoon heel lang aan gewerkt heb, maar ik had gewoon geen zin om er op tijd aan te beginnen....:mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...