Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote]hela ze hebben het spul van gisteren laten verdwijnen\r\n\r\nze hebben dus een system crash gehad[/quote]\r\nHmm, dus stroomstoringen, database problemen, of knoeiende admins (Al zal dat vast niet zo wezen :mrgreen: ) etc zijn allemaal niet mogelijk? :P\r\n\r\nBTW, ook maar een stelling : Waarom drukt een drukkerij de dozen waarin het zijn drukwerk verzend niet zelf? =)
Link naar reactie
[QUOTE=Syntax Terror;270778]Hmm, dus stroomstoringen, database problemen, of knoeiende admins (Al zal dat vast niet zo wezen :mrgreen: ) etc zijn allemaal niet mogelijk? :P\r\n\r\nBTW, ook maar een stelling : Waarom drukt een drukkerij de dozen waarin het zijn drukwerk verzend niet zelf? =)[/QUOTE]\r\n\r\nje kan er nog meer bedenken\r\n\r\ntegen de stelling is er wel een antwoord mogelijk\r\n\r\nniet alle drukkerijen hebben de mogelijkheid om grote oppervlakten te drukken\r\n\r\nen soms is het goedkoper bij een ander te doen dan bij jezelf
Link naar reactie
Die persoon was een koe aan het observeren voor de gein. Gewoon een wandeling aan het maken en ineens zag hij eeeeen hele grote uier. Toen zag hij dat daar iets wits uitkwam en ging ie beter kijken en zette er toen een tinnen emmer onder (want rvs hadden ze vroeger nog niet) en toen proefte hij dat en vond dat lekker. Zo kwam de melk.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...