Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=TarUnited;269972]Ik zal \'m even voor je herhalen ;)[/QUOTE][QUOTE=ctrlaltdelete;269974]En ik kreeg de schuld....:mrgreen:[/QUOTE]\r\nals er iemand voor mij een post vandaag doet komt er geen levensvraag van de dag\r\nen gisteren was ctrlaltdelete een post voor mij.\r\nook als er een om 0:01 een post doet komt er geen levensvraag van de dag
Link naar reactie
Hm.. en dan mag je ook nog ens door de pekel naar warmond rijden, in december... ach ja :) (dat wil je dan zelf hè, geen geklaag!)\n\nWeet iemand btw een programmatje die turft (voor profielwerkstuk...(presentatie @school))... programmatje met liefst 4 knoppen, enals je op een knop drukt, dat hij dan +1 doet (maar dan turvend!)\nIs best moeilijk te vinden, en ook niet echt te maken in excel volgens mij (excel kent \'t hele turven gewoon niet..)
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;270078]Als ie \'s middags / \'s avonds klaar is neemt de auto mee naar huis volgeladen met pekel. En hoe hij daar dan eerst is gekomen is gewoon met de auto, want hij is een dag vante voren al naar z\'n werk gegaan om die wagen op te halen. Want hij wist dat het ging vriezen enzo :p[/QUOTE]\r\n\r\nen als dat van de baas niet mag!
Link naar reactie
Steevast antwoord: het is te zwaar...\n \nZozo: onze DomeinController is down... (incl. mailserver).. Gelukkig neemt een andere server het op dit moment over. De harde schijf blijkt gecrached te zijn, en het is net een uurtje geleden gelukt om uberhaupt op de server te komen.. Nu worden er backups gemaakt naar een andere (tijdelijke surfer)... Harde schijf blijkt gecrached te zijn, dankzij RAID werkt het nog wel... Hij piept wel constant (= super irritant), maar dat durven we niet uit te zetten, uit angst dat hij dan niet meer aan gaat.. (het is een wonder dat hij nu aan staat).\n \nWe krjigen vanmiddag alweer een compleet nieuwe server: ) da\'s wel leuk.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...