Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=VMSW;265919]Aangezien er bijna altijd wel iets staat hier, laat \'k het niet mailen... ik kijk gewoon zelf weleens.. krijg al genoeg \"spam\" (spam voor mij is gewoon mail die \'k wel wil lezen, maar tijd kost ;))[/QUOTE]\r\n\r\nVandaar dat dit zo\'n goed bekeken topic is ..? ;) \r\nIk vind het juist handig zo\'n melding per mail. Scheelt m.i. een extra handeling.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;266068]Volgens mij zijn de Sjouweriaanse stellingen helemaal niet bedoeld om beantwoord te worden; een vraag stellen waar je geen antwoord op wilt, zeg maar... Ze zijn bedoelt om te lezen met een :D\r\n(mag natuurlijk wel hoor...)\r\n\r\n\r\n\r\nMopjes moet je ook niet uitleggen, dan is de lol er af....[/QUOTE]\r\n\r\nNee dat is waar.\r\n\r\nWat ik wel graag uitgelegd wil zien, zijn alle goocheltrucs, want dat is toch écht acrabedra (of zoiets :P)
Link naar reactie
[quote=Ultimate;266082]Nee dat is waar.\n\nWat ik wel graag uitgelegd wil zien, zijn alle goocheltrucs, want dat is toch écht acrabedra (of zoiets :P)[/quote]\n\nJaaaaaaaaaaaaaa dat vind ik ook helemaal te gek Ultimate. Ken je dat programma van die knul die heel veel illussies heeft uitgelegd? Dat is in die wereld gewoon notdone, maar ik vind dat inderdaad ook super!
Link naar reactie
[QUOTE=VMSW;266075]@reintje: mee eens :p, maar \'t is meer om sjouwer te helpen bij het vinden van een antwoord\r\n\r\n@drentsig: als je deze pagina als bladwijzer hebt > sneller ;) (ik had vroeger altijd de egosearch van \'t CID als favoriet)\r\n\r\n@redder_in_noord: lang geleden dat \'k jou hier zie :| (waar \'s je rocky muis?)[/QUOTE]\r\n\r\nPot verwijt de ketel, waar is jou avatar?
Link naar reactie
[quote=Ultimate;266102]Heb er wel overgehoord, heb het niet gezien, helaas!!! Weet ook niet hoe hij heet. \n\nIdd tis idd notdone in die wereld, maar dat boeit mij niet ^^ zolang ik het maar weet :D[/quote]\n\nDit is wel een leuke van de straat-goochelaars: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=XJwbwLuwilQ[/URL]\n\nHet programma op TV heette: Goochelaars ontmaskerd, maar ik kan niks vinden bij Uitzending gemist of zo....
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;266068]Volgens mij zijn de Sjouweriaanse stellingen helemaal niet bedoeld om beantwoord te worden; een vraag stellen waar je geen antwoord op wilt, zeg maar... Ze zijn bedoelt om te lezen met een :D\r\n(mag natuurlijk wel hoor...)\r\n\r\n\r\n\r\nMopjes moet je ook niet uitleggen, dan is de lol er af....[/QUOTE]\r\n\r\nAha, oke. ;) \r\n\r\n@ VMSW + Thijs: Had ik nog niet geupload. :P Zo beter?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...