Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=reintje]Ik bedoelde het wat cynisch Ultimate... maar het is en blijft een goede tekst.[/quote]\r\n\r\nEt ging om dit stukje:\r\n\r\nHet land waar niemand zich laat gaan\r\nBehalve als we winnen\r\nDan breekt acuut de passie los\r\nEn blijft geen mens meer binnen\r\n\r\nDat vond ik wel enigszins passen bij jouw vorige post. Ook al was die cynisch ;-)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Vanochtend start ik mn computer op, in eerste instantie geen quicklaunch in de startbalk :-S.\r\n\r\nNa een tijdje komt hij toch, op de volgende manier:\r\n\r\n[img]http://cobradestroyers.student.utwente.nl/pictures/zut/quicklaunchbug.jpg[/img]\r\n\r\nLeuke bug, zal eens opnieuw opstarten om te kijken of het weer goed komt, want dit is wel erg overdreven :lol:
Link naar reactie
Voor wie de moeite wil nemen een paar links in Jip- en Janneketaal.\r\nVoor de goede orde: op het forum zijn andere criteria van toepassing.\r\n\r\n[url]http://www.iusmentis.com/auteursrecht/nl/mp3/mp3legaal/[/url]\r\n\r\n[url]http://www.iusmentis.com/auteursrecht/software/reservekopie/[/url]\r\n\r\n[url]http://www.iusmentis.com/beveiliging/hacken/computercriminaliteit/computervredebreuk/[/url]
Link naar reactie
[quote=Ultimate]@reintje, hoe zit dat dan met films. Is dat zoals ik zei?[/quote][quote]Iets lastiger ligt het met DVD\'s. Deze bevatten vooral beeld en geluid (bijvoorbeeld een film), maar ook interactieve menu\'s. Het is onduidelijk of de aanwezigheid van die menu\'s genoeg is om een DVD als \"computerprogramma\" te zien.[/quote]\r\n\r\nZover ik weet is downloaden van een film (niet een eigen geproduceerde dus) momenteel niet illegaal. Uploaden, dus verspreiden, is dat wel. En merk op dat voor het maken van een kopie vaak een beveiliging moet worden gekraakt en dat is wél weer verboden.
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Ultimate]@reintje, hoe zit dat dan met films. Is dat zoals ik zei?[/quote][quote]Iets lastiger ligt het met DVD\'s. Deze bevatten vooral beeld en geluid (bijvoorbeeld een film), maar ook interactieve menu\'s. Het is onduidelijk of de aanwezigheid van die menu\'s genoeg is om een DVD als \"computerprogramma\" te zien.[/quote]\r\n\r\nZover ik weet is downloaden van een film (niet een eigen geproduceerde dus) momenteel niet illegaal. Uploaden, dus verspreiden, is dat wel. En merk op dat voor het maken van een kopie vaak een beveiliging moet worden gekraakt en dat is wél weer verboden.[/quote]\r\n\r\nOke, dank je wel. (F) (F)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...