Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote]\"VMSW@everybody (speciaal boy en drenthe): ik kom net uit drenthe... uit het concentratiekamp daar. was heel informatief, al kwam veel me bekend voor van school. (westerbork)[/quote]\r\n\r\nLeuk VMSW, vooral als je er op school wat over gehad hebt. Net wat je zegt. Doet het je net even meer. Ik ben er ook al een paar x geweest. Verder nog nieuws uit Drenthe? ;-) lekker zonnetje vandaag :lol:
Link naar reactie
[quote=reintje]Hé.... die kende ik nog niet Thijs. Zag laatst ook een leuke van Johnny Cash (vind ik leuk in ieder geval...) zal even zoeken...[/quote]\r\n\r\n\'k Dacht dat ik gisteren al de link had gegeven:\r\n[url]http://www.wdln.tv/lego/wmvhi/jc.wmv[/url]\r\n\r\nWhere you there.... in lego, maar wel 18,7 Mb downloaden....
Link naar reactie
[quote=Drentsig][quote=sjouwer]ik heb familie in drenthe wonen, ben een paar jaar geleden daar geweest\r\n\r\nin sommige gevallen is het een beetje te ver doorgedrukt vind ik\r\n\r\nverder is het daar goed opgezet[/quote]\r\nMorguh Sjouwer .. Wat is te ver doorgedrukt?[/quote]kan ik nu niet meer zeggen, daar het te lang geleden voor mij was. wel viel me dat op, maar uit mijn hoofd kan ik het niet meer zeggen. moet ik er weer heen gaan (en dat doe ik voorlopig niet)
Link naar reactie
Vandaag is bij m\'n leverancier een bestelling van mij verzonden, ik krijg plots 8 track-and-trace nummers... ze hebben dus de onderdelen van 4 computers (één monitor) in 8 pakketjes verzonden... lijkt me eigenlijk dat dit meer verzendkosten is dan bijv. 4 pakketjes... Ach ja; moeten ze zelf weten (ik betaal een vast tarief)
Link naar reactie
[quote=reintje]There we go again: [url=http://tinyurl.com/mvtnk]Muziekbedrijven gaan achter LimeWire aan[/url][/quote] (cry) \r\n\r\nTjonge als ze dit al een succesje vinden 8-) \r\n[i]\"De muziekmaatschappijen hebben al een succesje achter de rug: ruim een week geleden trof de muzieksector een schikking met het uitwisselingsprogramma Kazaa. Het moederbedrijf van Kazaa betaalde meer dan 100 miljoen dollar aan de vier grootste muziekmaatschappijen ter wereld\". [/i]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...