Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Zo, eindelijk ff een dagje vrij. Heb van maandag/zaterdag gewerkt. Ma/di/wo bij de disco en de andere dagen bij me andere baas. En vandaag was het druk, bleeeeh niet normaal meer. Ben gebroken. 10 uur achterelkaar heen en weer gelopen, en geen tijd gehad om te eten (cry) . Daar tegenover staat wel weer een lekker salaris :lol: :lol: en 10 uurtjes niet eten ga je niet dood aan :-P (maar je krijgt wel honger)\r\n\r\nNou morgen ff rust dagje en dan ma weer om half 8 beginnen :-P \r\n\r\nVoor nu:\r\n\r\nWeltrusten :lol:
Link naar reactie
@thijs, mee eens!\r\n\r\nHeb hier nu een computer met heel veel rotzooi (lees: virussen, trojans, spyware etc. etc.).... stuk of 10 heb ik er al verwijderd, maar toen besloot ik dat er geen beginnen meer aan was (sowieso omdat spyware bijna altijd wel sporen achterlaat)...\r\nMoet ik nog wel even backups van maken (\'t is van een klant van me)...... computer bomvol met rotzooi... ach ja, ik doe het nu wel even via een computer die ook opnieuw geïnstalleerd moet worden, voor de zekerheid...\r\n\r\nDe eigenaar van de computer was door casema afgesloten: hij stuurde 11.000 mails per minuut (zei hij, aldus casema)..... komt volgens casema door een trojan... ai
Link naar reactie
@reintje... uiteraard :), heb ik al gedaan.\r\nIk zet er wel even goede beveiliging op... sowieso had hij een virussacnner van 2002 erop zitten (norton).............\r\n\r\nHij klaagde al dat zijn computer al 2x opnieuw geïnstalleerd is door een bedrijf (60 euro), en dat hij elke keer zo sloom werd.
Link naar reactie
[quote=reintje]Ach ja... het houdt je van de straat :mrgreen: \r\n\r\n(geintje.... vindt het (Y) als jongeren zich ook voor het algemeen nut inzetten)[/quote]\r\n\r\nmisschien is dat ook wel de reden dat er geen boetes gegeven worden, als ze dat wel doen houden wij minder geld over voor activiteiten, dus zijn er meer jongeren op straat dus hebben zij het drukker ;-)
Link naar reactie
[quote=sjouwer]en dan is het nu voor mij het luizenleventje voorbij\r\n\r\nmorgen om 8.30 weer bij de baas melden voor een jaar\r\n\r\ndit weekend nog naar het skutjesilen geweest\r\n\r\nhet mooie weer is voorbij en mijn vakantie nu ook[/quote]\r\nSjouwer, je lijkt nou niet echt blij met het werk wat je nu doet, misschien, als dat nog kan, moet je \'s gaan kijken voor een andere baan, wat je wel met plezier kan doen, ook al is het maar voor een paar jaartjes. (I)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...