Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Vandaag een record gebroken in de werkplaats waar ik werk: 38,5 graden. Had er gelukkig niet eens zo heel veel last van, het went denk ik na zoveel hete dagen. Ik had zelfs nog medelijden met iemand anders: er stond iemand de hele dag in de zon in een hoogwerkertje de bedrijfspanden daar te schilderen. Pfff, dan had ik het nog niet zo slecht hoor!
Link naar reactie
Jah, dat ben ik :-P :-P \r\n\r\nWaar ik werk (daar dus op die foto :P:P) daar is het is het vet lekker koel, ondanks de deuren open staan, maar vanaf zolder, zo\'n 20 meter boven mij zit een labyrint en die blaast koude lucht heel het gebouw door. Dus heerlijk daar binnen, maar ja dan ff naar buiten om puin weg te gooien, slaat je het gewoon in je gezicht.
Link naar reactie
Dan hoop ik dat die disco het beter doet dan de nieuwste in Venray, hier vlakbij. Vervangt een oude disco in Leunen, dat, inderdaad :lol: , tegen Venray aanleunt. Die oude draaide als een tierelier! Mensen werden met de discobus opgehaald en weer teruggebracht, iedereen vanaf 16 jaar was welkom. In de nieuwe mag je pas binnen vanaf je 18de en een discobus rijdt er ook niet meer. En het is stukken duurder geworden. Nu draait het voor geen meter!\r\n(Ikzelf kom er niet: 56 is ietskes te oud, denk ik, maar je hoort nog wel eens wat van je jonge klanten! ;-) )
Link naar reactie
Hoop ik ook, maar ws wel,\r\n\r\nDe vorige eigenaar had et van zijn vader overgenomen (toen liep het vet goed, met de kerstdagen liepen er zo\'n 3000 mensen) maar sinds zijn zoon het heeft overgenomen is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Op het laatst liepen er niet meer dan 200 mensen op een zaterdagavond, deed je normaal een uur om een rondje te lopen, nu was je binnen 5 min het gebouw rond. Maar ja, hij heeft het er zelf naar gemaakt, hij \'maakte\' z\'n eigen drank, oftewel deed gewoon stickers op de fles en het leek op drank etc etc. \r\n\r\nMaar nu wordt het allemaal beter aangepakt, ook qua beveiliging. Er komt een apart hokje voor mensen die zich niet kunnen gedragen, wordt meteen dvd recorder of video recorder of wat dan ook aangezet. De verklaring die wordt afgelegd wordt dan meteen opgenomen etc, want \"we\" (ga er dus miss ook werken, vast) hebben geen zin in gedonder.
Link naar reactie
[quote=reintje]Morning....\r\n\r\nWelcome terug sjouwer...\r\nWaar is het warmer daar of hier?[/quote]in temperatuur gevoel is het hier warmer\r\nmaar in echte temperatuur is het daar warmer\r\n\r\nvaak tot net onder de 40 gr c\r\n\r\nben in de woestijn geweest en daar was het zelfs 48 gr c\r\nen overmatig drinken heb ik toch nog niet gedaan\r\nrond de 3 ltr per dag
Link naar reactie
[quote=ctrlaltdelete][quote](met een bijna 2 uur vertraging)[/quote]\r\n\r\nIk vind het vroeg zat :mrgreen: \r\n\r\nDe meeste mensen liggen nog op 1 oor.[/quote]ik was gisteren rond 8 uur op en dan rond 5.30 thuis komen is het en lange dag voor me\r\nheb me wel een beetje tussen door kunnen dommelen, maar echt slapen kan je niet
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...