Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Wow, kom ik om 17 uur thuis, schrik ik me dood, blijkt onze hond ge-opereerd te zijn. :-| :-| aan een bobbel bij haar hals.\r\nIk wist van die bobbel en dat ze naar dierenarts zouden gaan, maar dit wist ik dus niet, Schrok me dood.\r\n\r\nDie bobbel had ze overgehouden aan haar eerdere avontuur met de stok. De zwelling leek mooi weg te trekken, maar hij zat er nog steeds. Bleek dat er allemaal pus en rotzooi in zat, stonk verschrikkelijk zei de dierenarts. Nu heeft ze een drain in en is ze nog beetje dizzy. Maar het komt allemaal wel weer goed. \r\n\r\nIk schrok echt toen ik thuis kwam :-O :-( \r\n\r\n@reintje, die link van veterstrikdiploma is leuk :-P
Link naar reactie
Is zo\'n lampekap niks? Wel zielig, maar als het helpt?\r\nMijn Freya is als pup een dag bij de dierenarts in observatie geweest: leek op vergiftiging. Die dag leefde ik echt in een roes. Bleek het toch geen vergiftiging te zijn, maar waarschijnlijk een eiwitshock: wist niet eens dat dat kon! Ze had namelijk pens gehad. Dus daarna nooit meer!
Link naar reactie
Hier is het té mooi :( (als je moet werken dan)...\r\n\r\nVandaag was het erg rustig daar... vanwege slechte weer :p\r\n\r\nVandaag wel apart: ik werd opgebeld door een computerbedrijf in Leiden, dat ze wel een baantje voor me hadden (op oproepbasis). Hij zei dat ik een keer al in de winkel had gevraagd om een \"job\"... Eigenlijk ben ik daar nooit geweest :S... heel vreemd allemaal...
Link naar reactie
Krék wat Reintje aanduidt als \"concurrentie-angst\" ...enig idee wie? ..Prend garde !.\r\n(pas op je tellen)...Engels kent daar een kreet voor: \"ïf you can\'t beat them, join them\" \r\nOfwel: \"huur een concurrent in als zijn kennis jouw -lucratieve- gerommel bedreigt;\r\ndaarna mag hij \'bedrijfsgeheimen\' (zijn eigen kennis, notabene!) niet prijsgeven\" .\r\nDat valse \'zaken\'-wereldje werkt zo ! Ben er nét niet schizofreen door geworden...\r\nKeep us posted !
Link naar reactie
Zover doordacht als pappaharry, was ik helemaal nog niet.\r\nOnlangs heeft iemand ook VMSW een gigantisch bedrag voor een beamer laten bieden op Marktplaats, dus ik denk meer dat een klasgenoot of zo hem een hak wil zetten en nu bijv. belt \"uit naam\" van dat computerbedrijf in Leiden. Zoiets kun je checken door direkt na dat telefoontje zelf het desbetreffende bedrijf te bellen en te vragen of het bedrijf jou net heeft gebeld (hoef je verder nog niks toe te lichten).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...