Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

dit is dus mijn vakantie werkje\r\n\r\ntot nu toe gingen we niet echt weg, zodat ik nog 8 dagen erbij heb\r\n\r\nmaar na mijn vakantie heb ik nog 1 dag om de plaatjes erin te zetten, of te kijken hoe ik het inschrijfformulier er goed in krijg\r\n\r\nde donderdag moet het geheel echt klaar zijn voor de drukker\r\n\r\nde gene die het inschrijfformulier aan brengt werkt met m$ %^&* en tot nu toe deed ze het verkeerd aanleveren
Link naar reactie
Ghehe. Maar jij doet dat met word perfect toch? Tenminste zoiets liet je zien op HCC.\r\n\r\nBen vandaag voor eerst begonnen met me tweede bijbaan. Slopertje spelen in de discotheek bij ons. Wordt compleet verbouwd en vandaag een muurtje gesloopten elk tegeltje geluisterd (op de dansvloer) of ie hol was, zo ja: SLOPEN :lol: (proud). \r\n\r\nVoor foto\'s (woendsag ws online) [url]http://www.disco-bermuda.nl/[/url]
Link naar reactie
Er moet me even iets van het hart....\r\nBen ik nou gek?\r\nAls ik een zin quote om aan te geven dat mijn reactie daarop slaat, krijg ik de melding van een gewaardeerd forummer dat dat eigenlijk not done is. De rest quote zich het leplazerus, maar ik krijg daarop commentaar. Ik heb het nog bij niemand anders gezien.\r\n\r\nAls ik in één zin een opmerking maak over iets dat niet op het forum is toegestaan.... krijg ik het verwijt van iemand hier dat ik preek en dat ik met twee maten meet.\r\nVervolgens geeft een medeforummer een toelichting dat Modje graag gewaarschuwd wil worden (notabene een forummer die er ALTIJD direkt boven op springt als het ook maar enigszinds riekt naar illegaliteit) en de norse forummer geeft toe: \"maar ik moet toegeven dat als jij dat doet ik het wel vaak met je eens ben...\" :twisted: Duizend bommen en granaten...........\r\nALs klap op de vuurpijl maak ik in de eerste post een slimme opmerking (hoe is\'t mogelijk hé?)... wordt volkomen genegeerd... Vervolgens maakt iemand anders 15 posten later dezelfde opmerking en wordt er gemeld dat ie wel een slim antwoord heeft gegeven... Grrrrrrrrrrr\r\nEn zo kan ik nog wel even doorgaan....\r\nNou kan ik 3 dingen doen...\r\n- maken dat ik wegkom hier\r\n- zeggen wat me dwarszit\r\n- me niet plat laten walzen...\r\n\r\nAangezien ik nooit met de staart tussen de poten vertrek, kies ik \r\ntoch maar voor de laatste opties, maar het wordt er niet gezelliger op hier.
Link naar reactie
Tot dan.\r\n\r\n@Reintje, Zoals al gezegd niet te veel van aantrekken, als je dit vergelijkt met wat er op een forum als got allemaal wel niet gebeurd, dan is dit nog \"heilig\". (wil niet zeggen dat het minder erg is). Mensen die het voor andere mensen verpesten moet je gewoon negeren, beste remedie. Net als paar maand geleden toen hier op jullie mening de boel even kwam verzieken. Wie het laatst lacht lacht het best :lol:
Link naar reactie
Reintje, ik heb niets meegekregen van de voorvallen die je schetst, dat komt omdat ik door drukte eigenlijk alleen het Offtopic-deel goed bijhoud. De reden waarom ik hier zou moeten zijn, het helpen van lezers, schiet er nog wel eens bij in :-$ \r\n\r\nMaar wat ik er over kwijt wil: ik ken je als aardig en gewaardeerd forummer, en ik hoop niet dat je je door zulke voorvallen laat wegjagen op dit forum. Een goede oplossing weet ik er ook niet voor, gewoon maar negeren en denken aan de mensen die je wel gelijk geven lijkt me het beste, al is dat zeker niet de meest eenvoudige oplossing.\r\n\r\nZo, nu nog even klagen over het hete weer: werken in een werkplaats valt niet mee voor een student die normaal geen enkele lichamelijke inspanning heeft :-P. Maar ik wil niet dat het ophoudt, hebben we eindelijk mooi weer: dan wil ik niet klagen en hopen dat het weer minder wordt. Leve de zomer! (H)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...