Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

@reintje: bedankt, maar ik heb het niet nodig. De aanbieder woont niet in Drieborg :p.. is allang duidelijk.... er is btw een slachtoffer bij gekomen.\r\n\r\nHet valt me trouwens op dat alle boden zijn weggehaald!!??? Zou hij nog steeds actief zijn? Ik bedoel: marktplaats zou zo\'n advertentie verwijderen, maar niet de boden weghalen lijkt me.
Link naar reactie
Zo, ook maar even mn neus laten zien. Ik houd jullie wel in de gaten hoor (A)\r\nMaar ik heb het nogal druk met werken, ben de eerste week van mn \'vakantie\' meteen begonnen met werken, en ga dat ook 6 weken non-stop volhouden. Uitrusten doe ik wel in de introductie voor nieuwe studenten, ook voor 3e jaars studenten is en dan namelijk ook volop feest (=bier), en dat wordt mijn vakantie dus. Meteen het geld dat ik verdiend heb met werken er weer doorheen drinken. En als ik geld over heb een mooi TFT\'tje (proud)
Link naar reactie
@Erwin: zo hoor je niet met geld om te gaan, sparen!\r\n\r\nVanaf zaterdag t/m zondag erop ben ik afwezig... ik ga dan eerst 4 dagen beurs opbouwen, daarna nog 5 dagen daar op de beurs staan. Allerlei tuindingen etc. verkopen op de beurs \"fleurig\" in Haarzuilens. Mocht iemand daar nog naartoe gaan: tot daar (ik sta bij de \"Flierefluiter\" = winkel)\r\nWel zwaar, maar het lijkt me wel weer leuk... vorige keer heb ik er een dagje gestaan.
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=VMSW]jouwplaats-Den Helder = 1½ tot 2 uur rijden?[/quote]iets langer met de trein\r\n\r\nop de terug weg bijna vast in amsterdam (er is een trein komen stil te staan op een ongelukkige plek)[/quote]\r\n\r\nHaha, OV.\r\n\r\nNa 1980 merkte ik dat die keren dat ik in OV stapte er van alles fout ging, zo erg zelfs dat ik bijna geloof dat het aan mij ligt, dus dat als ik wegblijf er misschien wel minder fout gaat.\r\n\r\nZo veel mogelijk gebruikte ik dus bromfiets, bromscooter en op mijn 61e toen ik vervroegd pensioen kreeg kocht ik een twindiesel-brommobiel, wettelijk 45km/u.\r\n\r\nNog 2x sindsdien in een trein gezeten en er ging werkelijk van alles fout; zeer slecht voor het geld want een ritje Sittard-Randstad is toch best prijzig.\r\n\r\nEr moet echt iets heel raars gebeuren om mij nog in enig OV-ding te krijgen. Liever rijd ik 6 of 9 uren in mijn brom-auto (in porties van 3 uren) dan mij nog aan OV toe te vertrouwen.
Link naar reactie
vandaag routiers wereld binnen gekregen\r\n\r\nmet een artikel over rookverbod op je werkplek\r\n\r\nmaar wat is mijn werkplek\r\n\r\nniet een vast gebouw maar de cabine van een besteltruck\r\n\r\nkomt ie\r\nalle werkgevers in belgië (maar ook de buitenlandse) zijn vanaf 2006 in belgië verplicht om te zorgen voor een rookvrije werkplek. daar hoort ook de vrachtautocabine bij, want dat is immers ook een werkplek.\r\n\r\nin theorie betekent dat dat ook nederlandse chauffeurs hierop un belgië kunnen worden gecontroleerd. als blijkt dat een chauffeur in de cabine rookt (of heeft gerookt) is er sprake van een, naar belgische normen, strafbaar feit\r\n\r\nde werkgever kan daarvoor worden beboet met maar liefst € 250. de vraag is echter in hoeverre er in de praktijk wordt gecontroleerd\r\n\r\n(ben ik even blij dat ik 1 niet rook en 2 niet zo 1,2,3 in belgië kom)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...