Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Syntax Terror][quote]Wilgen/populieren, elzen, BERKEN en al dat spul waarvan de stam per jaar 1 meter of erger groeit, vind ik geen \"bomen\" maar Groot Onkruid.[/quote]\r\nIk heb geen problemen met berken hoor.. De schors is ideaal spul om een kampvuur mee te beginnen. En berken zelf branden ook best goed. (A)[/quote]\r\n\r\nWij hebben een geweldige berk in de tuin staan en niet meer veilig te kappen; waarschijnlijk uit een binnengewaaid zaadje of een takje. Het ding is minstens 15 meter hoog en is onderaan meer dan 40 cm dik.\r\nIedereen heeft verdriet van het mormel, goten vol met afval en veel zonlicht wordt tegengehouden.\r\nMijn vrouw wil hem houden, anders had ik hem wel door vaklui laten verwijderen (maar daar is dan misschien nog een kapvergunning voor nodig ook).\r\n\r\nBerken branden wel gezellig en ruiken dan ook goed, maar erg veel warmte leveren ze niet.\r\n\r\nNog een geluk dat deze toevallig zo te zien diep is gaan wortelen en niet te erg zijdelings, want ik heb wel eens gezien dat er muren door werden opgetild; misschien een voordeel dat mijn tuinbodem ooit een boeren-erf is geweest, verhard met meerdere soorten puin en steenkoolrestanten, as; zelfs wel eens brokken oud asfalt wat dieper aangetroffen en botjes van allerlei vee.
Link naar reactie
[quote=Navy]Beloofd is beloofd:\r\nHier dan eindelijk de foto\'s van de verwoesting die de bliksem bij een boom aanrichte, vlakbij mijn huis, een paar zondagen geleden.\r\n[url=http://peterschilte.cinny.net]Klikje doen![/url]\r\nSpectaculair!\r\nEn ik sta er ook ergens op. Net zoals hondje Freya.[/quote] Jij moet die boom van een kerel zijn die naar die scheurwilg staat te kijken ;-)
Link naar reactie
volgens de lijst van het oude forum zou een zekere pim morgen jarig zijn (zonder extra toevoegsel)\r\n\r\nop de leden liijst hier kan ik die niet vinden. wel vind ik\r\n\r\npim foppen\r\npim64\r\npimbo\r\npimpimmetje\r\npimpage\r\n\r\nwie van deze is het (of is het inderdaad een die niet tot onze groep behoort)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...