Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Navy]Beloofd is beloofd:\r\nHier dan eindelijk de foto\'s van de verwoesting die de bliksem bij een boom aanrichte, vlakbij mijn huis, een paar zondagen geleden.\r\n[url=http://peterschilte.cinny.net]Klikje doen![/url]\r\nSpectaculair!\r\nEn ik sta er ook ergens op. Net zoals hondje Freya.[/quote]\r\n\r\nWilgen/populieren, elzen, BERKEN en al dat spul waarvan de stam per jaar 1 meter of erger groeit, vind ik geen \"bomen\" maar Groot Onkruid.\r\n\r\nHonden zijn leuk. Sleept Freya met losse takken? Sommige honden sleuren die mee naar huis, grappige puinhoop.
Link naar reactie
Nee, ze bekijkt het allemaal op haar manier. Ze is niet echt speels: heeft nog nooit met een andere hond gespeeld! Ook niet met de honden waar ze mee bevriend is! En te drukke honden krijgen alleen een grauw te horen. Zo van: \"Wegwezen! Laat me met rust!!\" \r\nEn onkruid, zeg ik altijd, is geen onkruid meer als je er een kaartje met de naam aanhangt. ;-)
Link naar reactie
[quote=Navy]Nee, ze bekijkt het allemaal op haar manier. Ze is niet echt speels: heeft nog nooit met een andere hond gespeeld! Ook niet met de honden waar ze mee bevriend is! En te drukke honden krijgen alleen een grauw te horen. Zo van: \"Wegwezen! Laat me met rust!!\" \r\nEn onkruid, zeg ik altijd, is geen onkruid meer als je er een kaartje met de naam aanhangt. ;-)[/quote]\r\n\r\nHa, in Brabant ook al zulke honden met karakter? Ik dacht dat dat alleen Friese honden waren (die hebben het liefst een vierkante mand, om ook \'s-nachts te kunnen dwarsliggen).\r\n\r\n:)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...