Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Zo, het is weer wat aan het afkoelen de laatste dagen. Jammer hoor, ik vind dat mooie weer echt super!\r\n\r\nGisteren ineens 4x zoveel bezoekers als normaal op mn website. Reden: Op Prime-time 3x per minuut een spambericht in het gastenboek :-S. Heb nu maar een systeem gemaakt met een blacklist voor de naam. Helaas voor mensen die graag \'poker\' of \'casino\' of wat al niet meer in hun naam willen gebruiken, het bericht wordt niet meer geplaatst dan ;-). Heb helaas nog geen oplossing voor de \'valse\' hits op de site, want een spam-bot is natuurlijk niet echt een bezoeker :-P
Link naar reactie
Ja, het zijn steeds verschillende IP adressen. Misschien sporadisch een keer dezelfde, maar meestal een andere. Met de blacklist van woorden in de naam werkt nu aardig, en ik werk hem gewoon steeds bij als er een nieuw bericht binnen komt. Ik zou kunnen overwegen zo\'n plaatje @random te laten zien, met tekst erin, die de gebruiker moet overtypen, maar dat vind ik niet echt gebruiksvriendelijk. Ik kijk het nog even aan, en als het weer helemaal uit de hand loopt, dan verzin ik wel zoiets.
Link naar reactie
@Speeeedy: Cobra Destroyers is inderdaad een studentending, wij als bewoners van ons studentenhuis noemen ons zo. En vanavond zat ik met mijn gezicht naar de camera toe, zoals meestal. De andere was een gast, en geen lid van de Cobra Destoyers.\r\n\r\nHeb je me zien zwaaien, en terug gezwaaid? (A)
Link naar reactie
\\me komt na een paar maanden ook maar weer eens kijken...\r\nIk ga alleen niet alles doorlezen; ik heb wel vakantie, maar niet zoveel tijd over dat ik alles door ga lezen. :-P \r\n\r\n@ Erwin: Bouw een soort cijfercontrole in; dat je een plaatje ziet met bijv. 6 cijfers (en/of letters) die je moet overtypen?
Link naar reactie
[quote]Verkeerd verbonden zei ze[/quote]\r\nVerkeerd nummer gedraaid, das iets heel anders.. :-P \r\n\r\nVandaag voor het eerst gewerkt bij het distributiecentrum van C&A, nog 4 weken iedere zondag, daarna eens in de 2 weken op zondag. Ideaal, kan ik op zaterdag gewoon naar Scouting en op zondag nog wat bijverdienen. :-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...