Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

@richt\r\n\r\nvista is opzich gratis, de bèta, publiekelijk te downloaden. Echter viel me op dat er meerdere dingen werden aangeboden.\r\n\r\nZojuist heb ik maar even een mailtje gestuurd naar eurobellen (de organisatie via welke ze geld innen)... die neemt vast wel maatregelen (6) (6) (6) (6)
Link naar reactie
trommelgerofferl, naar aanleiding van mijn email:\r\n\r\nBeste Martijn,\r\n\r\nUiteraard is het aanbieden van illegale software via EuroBellen niet toegestaan. Ik heb de betreffende producten daarom ook direct geblokkeerd.\r\n\r\nBedankt voor het doorgeven!\r\n\r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\nChristian Grit
Link naar reactie
Wat ben je toch een goede wereldverbeteraar, Martijn! Zal het mn buurmeisje doorgeven, die heeft het steeds over je :-P \r\n\r\nDeze week laatste weekje, en dan eindelijk vakantie! Ga ook werken, maar ik hoop dat ik nog wel even de tijd heb om \'s avonds langs te komen (A).\r\nSinds gisteren ons studentenhuis weer vol, de lege kamer is weer gevuld.
Link naar reactie
[quote]Ok, dat van Vista, is en blijft afzetten, zitten vast restricties aan die beta vast dat ie opeens niet meer doet ofzo als de legaale uit is, volgens mij mag je die van MS niet verkopen (wat mag je wel van ze ) waar kun je de beta BTW downloaden? \r\nverder WinRaR het zelfde.....[/quote]\r\nVan de M$ site:\r\n[quote]Thank you for your interest in Windows Vista. The Customer Preview Program is now closed. We have reached our program capacity and no new orders are being accepted. We apologize for any inconvenience.[/quote]\r\nMet andere woorden: Legale productkeys van de windows Vista Beta zijn dus niet meer verkrijgbaar. Ik heb er zelf een, die sleutel is geldig tot juli 2007, ik heb verder niets gezien over het eerder intrekken van de licentie als de echte versie verkrijgbaar is.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...