Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

@reintje: ja, dat heb ik. Zelf heb ik er géén last van, en ik heb géén proxy ingesteld (ik heb er gewoon niks aan gedaan). Ik maak dan ook -zover ik weet- geen gebruik van zo\'n proxyserver.\r\n\r\nJij gaat ook beginnen met skype? :) Pas op, is verslavend.. en wel leuk :)\r\nMijn skype: ComputerProbleem ;).
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin]Ik heb ook Skype, maar ik heb daar geen last van. Bij Skype-opties heb ik bij verbinding gewoon Automatische Proxydetectie aanstaan, maar geen last van trager internet ofzo.\r\n\r\nEn Elmo: van harte! Zal een hele rust zijn nu je er zeker van bent! (^) <;:o)[/quote]\r\n\r\nIk weet niet beter of \"proxy\" BEHOORT op Automatisch te staan ... ?\r\n\r\nTraag internet, indien de schuld niet bij de provider ligt, wordt bij mijn weten bijna altijd veroorzaakt door antivirus of firewall en daar zit per merk/type nogal verschil tussen.\r\n\r\nIk heb gratis AVG-antivirus en de oude gratis Sygate Firewall, die vertragen stukken minder dan wat ik vroeger allemaal aan boord heb gehad.
Link naar reactie
Okay... forummers die gereageerd hebben op mijn Skype-opmerkingen, dank jullie.\r\n@Home heeft kennelijk ook snelheidsproblemen momenteel, dus ga ik er maar van uit dat dat het probleem is (geweest). Antivirus: Nod32; zéér tevreden over, ZA als firewall... ook geen problemen mee als ik maar niet te snel de updates neem (heeft ctrlaltdelete elders op het forum een stuk over geschreven en ik hou ook niet zo van die updates...). Spy- en adware vrij natuurlijk.\r\nSkype... ach je kan goedkoop bellen; ook voor een prikkie naar vaste nummers, maar ik wil het niet gebruiken als een soort chatbox... dan kom ik noooooooit meer achter de PC vandaan ;-)
Link naar reactie
@Drentsig... zou je voor mij eens willen kijken bij jouw Internetopties (in IE onder Extra) > Verbindingen > LAN-instellingen (knop indrukken) > of er dan ook een proxy aangevinkt staat?\r\nDat is bij mij het geval en ik wil graag weten of dat komt door Skype.\r\n\r\nOnlangs overigens ook last gehad van traag internet?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...