Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Eagle_Erwin]Voor de mensen die het WK met wat minder detail willen bekijken, op hun eigen computer:\r\nStart -> Uitvoeren -> cmd\r\n\r\nen dan intypen:\r\ntelnet diego.ascii-wm.net 2006\r\n\r\nVeel kijkplezier! :lol:[/quote]\r\n\r\nDacht eindelijk iemand die me begrijpt ;-) maarre .. ? k snap het geintje niet :-$
Link naar reactie
[quote=Thijs]Zo vandaag, toch enigszins onverwacht, te horen gekregen dat ik een tentamen heb gehaald, door hety halen van dit tentamen mag ik naar het tweede jaar en hoef ik dus niet van school af :-) Nu volgende week nog eententamen en als ik die haal heb ik mn propedeuse binnen :-)[/quote]\r\nGoed gedaan, Thijs! Doe je best! (Y)
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin]Voor de mensen die het WK met wat minder detail willen bekijken, op hun eigen computer:\r\nStart -> Uitvoeren -> cmd\r\n\r\nen dan intypen:\r\ntelnet diego.ascii-wm.net 2006\r\n\r\nVeel kijkplezier! :lol:[/quote]\r\n\r\nGrappig!\r\n\r\n(Tegelijkertijd realiseer ik me dat er mensen zijn die altíjd zo goed kunnen zien....)\r\n\r\nMaar ik vind het toch mooi!
Link naar reactie
Mwa, ik verveel me nu even. Vandaag ben ik mee met mijn moeder naar een school in Noordwijk... Is altijd wel leuk :). Kopiëren, helpen met lesgeven, zwakke leerlingen begeleiden etc. etc. Kleine klusjes allemaal, maar ontzettend leuk.\r\nVandaag wat minder te doen, moet maar even langs de leraren gaan; zijn vast wel weat mensen die wat te doen voor mij hebben :).\r\n\r\nMorgen moet ik 2 uurtjes naar school (cijfers krijg ik dan binnen). That\'s it!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...