Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

@Navy, (en de rest :-P ) het gaat al wat beter met haar. Ze heeft al gegeten vanmorgen, drinken doet ze nog niet echt *-). Ze heeft er nog wel last van, want ze is nog wel erg timide. Maar er is goede hoop dat het wel weer snel over gaat zonder hulp van de dierenarts. (Scheelt weer wat euro\'s, niet dat we niet naar een dierenarts zouden zij gegaan als het niet over ging hoor, onze hond betekent heel veel voor ons :-) )
Link naar reactie
[quote=Ultimate]@Navy, (en de rest :-P ) het gaat al wat beter met haar. Ze heeft al gegeten vanmorgen, drinken doet ze nog niet echt *-). Ze heeft er nog wel last van, want ze is nog wel erg timide. Maar er is goede hoop dat het wel weer snel over gaat zonder hulp van de dierenarts. (Scheelt weer wat euro\'s, niet dat we niet naar een dierenarts zouden zij gegaan als het niet over ging hoor, onze hond betekent heel veel voor ons :-) )[/quote]\r\n\r\nNeem dan een zuigfles of een pipet en giet haar water in want anders HEEL SNEL DOOD.
Link naar reactie
[quote=reintje]Nou dat klinkt in ieder geval beter Ultimate...\r\n\r\n\r\nVoor studiehoofden onder ons, wanneer het even niet lekker blijft hangen (proud) \r\n[url]http://members.chello.nl/r.kuijt/index.htm[/url]\r\n\r\nIk heb me er kostelijk mee vermaakt....[/quote]\r\n\r\nIk keek alleen even naar de titels en \"4 grote steden van Drenthe\" vind ik inderdaad een goeie; Assen 55.000 mensen, Coevorden 34.000 ...\r\n\r\nSittard-Geleen vinden wij zelf niet \"groot\" maar heeft er meer dan dan 100.000.
Link naar reactie
[quote=reintje]Nou dat klinkt in ieder geval beter Ultimate...\r\n\r\n\r\nVoor studiehoofden onder ons, wanneer het even niet lekker blijft hangen (proud) \r\n[url]http://members.chello.nl/r.kuijt/index.htm[/url]\r\n\r\nIk heb me er kostelijk mee vermaakt....[/quote]\r\nIs inderdaad wel grappig...vooral het \"ezelsbruggetje\" Dag bij datum ([url]http://members.chello.nl/r.kuijt/dagbijdatum.htm[/url]).\r\nHet is in de eerste plaats onmogelijk om de genoemde maandgetallen te onthouden, en daarbij werkt \'t gebeuren maar tot 1999...\r\nIk heb een mooier ezelsbruggetje: De Eigenschappen voor Datum en Tijd. Werkt probleemloos van 1980 tot 2099, en je hoeft alleen maar te onthouden dat je op het klokje rechtsonder hoeft te dubbelklikken. :mrgreen:
Link naar reactie
Nou, zelfs nu al. Ik ook zo\'n megawup, had ik eerst achter in mijn auto staan, maar die heb ik maar weggehaald. Had namelijk op het nieuws gezein dat ze gewoon auto\'s open breken voor die wuppies. \r\n\r\nOp speurders.nl zag ik al een megawup te koop voor 999 eurie, met een bod van 250. Als dat zow doorgaat verkoop ik em misschien ook nog wel (6) (6)
Link naar reactie
[quote=Snappie]Nou eh, de kleuren en type letters, of ik heb iets per ongeluk veranderd in firefox.\r\nHebben jullie ook dat de HTML op uit staat?\r\nHoort dat zo? zo nee, hoe verander ik dit en waarom??? (proud) (proud)[/quote]\r\nBlauw? (Ik heb de klassieke kleuren.)\r\nIk heb dat ook weleens. Ik denk dat het een foutje is op de server: als ik de pagina direct ververs is het weer goed.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...