Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=elmo]VAndaag herkansing scheikunde gehad, die was toch nog wel wat moeilijker dan \'t 1e tijdvak :-( . Ik hoop op een 6 (5.5 moet ik minimaal hebben). Net correctievoorschrift bekeken. Heb 52/80 punten denk ik dus op \'t randje :-P[/quote] Als je 52/80 deelt door 8 kom je op 6.5/10 dus zou het goed moeten zitten :-)
Link naar reactie
[quote=Anacho][quote=elmo]VAndaag herkansing scheikunde gehad, die was toch nog wel wat moeilijker dan \'t 1e tijdvak :-( . Ik hoop op een 6 (5.5 moet ik minimaal hebben). Net correctievoorschrift bekeken. Heb 52/80 punten denk ik dus op \'t randje :-P[/quote] Als je 52/80 deelt door 8 kom je op 6.5/10 dus zou het goed moeten zitten :-)[/quote]\r\n\r\nJa, maar de n factor is maar 0.7 en ik tel anders dan leraren denk ik :-)
Link naar reactie
Heb te melden dat onze hond beetje gewond is. Ze was aan het spelen met een stok en die brak in der bek en nu doet het heel erg zeer, ze kan geen harde dingen eten :-( . Heel zielig, als je het aanraakt (aan de buitekant van der bek) dan begint ze al heel erg te piepen. :-( :-( \r\n\r\nHopen dat het morgen wat beter is, anders maar ff naar de dierenarts.
Link naar reactie
[quote=Ultimate]Heb te melden dat onze hond beetje gewond is. Ze was aan het spelen met een stok en die brak in der mond en nu doet het heel erg zeer, ze kan geen harde dingen eten :-( . Heel zielig, als je het aanraakt (aan de buitekant van der mond) dan begint ze al heel erg te piepen. :-( :-( \r\n\r\nHopen dat het morgen wat beter is, anders maar ff naar de dierenarts.[/quote]\r\n\r\nProbeer vast te kijken of er geen splinter zit. Ook kan er een tand losgeraakt zijn.
Link naar reactie
Ja we hebben al een beetje proberen te kijken, maar ze wil niet echt stil zitten. Me moeder had nog met een zaklamp gekeken, maar kon niet echt wat zien. \r\n\r\nZe is volgens mij ook erg geschrokken want ze ligt heel stilletjes alleen op m\'n ouders bed. En als ze dan wel even bij ons ligt trilt ze helemaal, echt heel zielig. :-(
Link naar reactie
Goede morgen!\r\nUltimate, hou het in de gaten met je hond. Drinkt hij/zij wel?\r\n\r\nGisteravond veel geluk gehad. Ik heb via een actie van @home nu voor 30 euro een digitale ontvanger voor TV (en radio via de TV) i.p.v. voor de normale prijs van 113,95 euro. Ben ik de boel aan het aansluiten, sodemietert de TV van het TV-meubel: met de beeldbuis op de hoek van de tafel van de zithoek! 8o| Antenne los dus sneeuw. Steek ik de antenne er weer in: beeld helemaal paarsblauw! TV uitgezet, weer aan en JIPPIE! Het beeld is weer normaal. Helaas zit er wel een scheur boven in de kast. (cry) Kunststofkast, dus met een mes de randen van de scheur zo goed mogelijk tegen elkaar aan gezet. En je ziet er nu bijna niks meer van. \r\nBeter beeld? Neuh. Maar wel een aantal zenders (15, waaronder alle regionale zenders) erbij. En nu nog een aantal dagen alle zenders! (meer dan 100!)
Link naar reactie
Je kan altijd nog dubbelklikken, dan kiezen voor \'via het internet opzoeken\', dan moet je 99% van de gevallen zeggen dat je het in het engels wilt zien ;), dan meestal hebben ze NOG geen informatie, en pas als je dan verder gaat kom je voor een site te staan waar goede informatie staat :) (mijn ervaring dan).\r\n\r\nHet is weer even wat drukker geworden hier! :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...