Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ja ho even, dit is geen illegale kwestie.. \r\n\r\nIk zal het even allemaal uitleggen:\r\n\r\nIk heb hier (stageplek) een PC staan die in het draadloze netwerk (van de stageplek zelf) moet komen te hangen. Nou alles goed en wel, maar dit netwerk is dus \"beveiligd\" met een WEP sleutel. Deze is ook ingevult op een 2-tal andere computers.\r\n\r\nNou is het probleem dat diegene die het wachtwoord van de AP kent op vakantie is en pas met een week terug komt. Cq, de snelste manier om die PC in het draadloze netwerk te hangen is om de WEP-sleutel uit 1 van de andere reeds aangesloten pc\'s te vissen en deze weer in te vullen in de laatste.\r\n\r\nVolgens mij is dit helemaal niet inbreken.. Als dit inbreken zou zijn, dan zou het ook mogelijk zijn om in je eigen huis in te breken (is net zo min strafbaar...).\r\n\r\nIemand enig idee hoe je zo\'n WEP sleutel uit het systeem kunt halen?
Link naar reactie
Ik geef sjouwer inderdaad z\'n gelijk, het klopt ook (had ik vorige bericht inderdaad niet duidelijk gemaakt). Er staat duidelijk dat het niet mag.\r\nTja, het gaat hier om iemand die het 100% zeker niet verkeerd gaat gebruiken. Toch begrijp ik dat dit zeker niet op het forum gedaan mag worden. Vandaar dat ik hem even help per mail (al heeft hij daar niet super veel aan, hoorde ik al van hem).\r\n\r\nUiteraard zal ik nooit zo\'n vraag beantwoorden in het algemeen, dit is één uitzondering bij mij.
Link naar reactie
[quote=Anacho]@VMSW Toch heeft sjouwer wel gelijk, voor een onbekende zou dit ook niet gedaan (mogen) worden.Je kan hier niet met 2 maten gaan meten.\r\nP.S. ff offtopic; wist je dat stageplek een anagram is van stapelgek :lol:[/quote]\r\n\r\nhaha, idd, dat had ik nog nooit gezien (proud) \r\n\r\n@benedykt,\r\n\r\nGewoon ff de modem resetten :P
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...