Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Hm.. ik ga in zeist op een beurs staan, morgen.. vandaag even hard leren verder.\r\n\r\nWel iets vervelends vandaag:\r\nIk maakte een testaccount aan op de computer (\"gebruiker\")\r\nBij systeembeheertools, lokale beveiliging, had ik ingesteld dat die zich niet mocht aanmelden.. aanmelding weigeren. Leek me wel grappig dat je niet kon inloggen als een bepaald iemand. Ik weet zéker dat ik alleen \"gebruiker\" had toegevoegd aan de lijst... maar op een of andere manier kon ik ook niet meer met mijn naam inloggen!! Groot probleem,want ik was ook mijn administrator-wachtwoord vergeten.. verder geen accounts...\r\n\r\nAdministratorwachtwoord opgezocht, gelukkig gevonden, en daar aanbeland wilde ik de instelling weer terugzetten. Blijkt dat nou weer niet te kunnen (de map computerbeheer kan je niet openen.. heel vreemd vind ik..)\r\n\r\nDus maar systeemherstel gebruikt om anderhalve dag terug te gaan :(\r\n\r\nWeet iemand hoe het kan dat als ik de gebruiker \'gebruiker\' blokkeer bij aanmelden, dat IK ook niet meer kan aanmelden?
Link naar reactie
Tja, doe ik maar even inderdaad.. maar dan is hij ook niet via andere manieren te gebruiken ;)\r\n\r\nOok iets leuks:\r\n- computer kan géén cmd (is geblokkeerd)\r\n- computer kan wél command\r\n- ik wil een bestandje openen met bepaalde parameters, die normaal geopend moet worden via cmd.. Hoe los je dit op?\r\nHet moet wel kunnen d.m.v. 1 klik!
Link naar reactie
[quote=VMSW]Tja, doe ik maar even inderdaad.. maar dan is hij ook niet via andere manieren te gebruiken ;)\r\n\r\nOok iets leuks:\r\n- computer kan géén cmd (is geblokkeerd)\r\n- computer kan wél command\r\n- ik wil een bestandje openen met bepaalde parameters, die normaal geopend moet worden via cmd.. Hoe los je dit op?\r\nHet moet wel kunnen d.m.v. 1 klik![/quote]\r\n\r\nSnelkoppeling!
Link naar reactie
heb ook niet zo veel te vertellen\r\n\r\nheb ik net voor hemelvaart afgesproken dat ik geen bezorgers na pinksteren heb, hebben ze er vier voor me staan\r\n\r\nen ik heb al genoeg te doen aan de kleding bakken (2 routes op 1 dag)\r\n\r\ncheffie ziet maar hoe hij die vier weg krijgt zonder dat ik het doe
Link naar reactie
Gisteren de EK finale op de beamer gezien. Uitslag was ook nog geweldig, dus mijn avond kon niet meer stuk (Y) \r\n\r\nVandaag naar een autocross geweest, was echt leuk. Van die rotte autotjes waarbij je je afvraagt hoe het kan dat ze nog vooruit komen :-S \r\nEn nu weer terug in Enschede, want de studie gaat morgen gewoon weer door :-(
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...