Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Trouwens, weet iemand nog hoe dat precies zit met het \'uitvallen\' van het forum?\r\n\r\n>> mijn vermoeden (tevens van erwin, denk ik) >> computeridee.nl had de mysql van het forum. Het forum zit op een andere server, waardoor deze wél weergeven werd, maar niet goed werkte, aangezien hij iets van de computeridee.nl server miste..
Link naar reactie
Sprak ook al andere mensen die Natuurkunde hadden gedaan, bleek inderdaad veel te moeilijk. Dus ik, nieuwsgierig als ik ben, heb het examen even bekeken en de eerste opgave gedaan. Zo he, zelfs een 2e jaars technische student heeft daar nog moeite mee. Met name die 2e vraag, had ik gewoon goed fout ;-)\r\nDus ik neem aan dat de normering nog wel wat bijgesteld gaat worden, in je voordeel Elmo ;-)
Link naar reactie
Ghhhheeeeeeees. Wat is Nederland moeilijk met aansluiten van Internet. KPN is vreselijk, \r\n\r\nMaar ik ben er weer. \r\n\r\nHallo luitjes heb ik wat gemist of niet. \r\n\r\nIk vind NL toch wel erg koud en kil hoor. Maar5 goed, Een normale hap eten is ook wel weer beter dan een hamburger van de hoek hahaha
Link naar reactie
@gekwordikervan: waarom ehm.. sluit jij internet aan?\r\nTrouwens, ik heb het tot nu toe 4x gedaan en ik heb nooit moeilijkheden ondervonden met kpn, en al helemaal niet met het aansluiten... Het wijst erg voor zich. Ik geef toe dat de handleiding nogal moeilijk doet, terwijl het gewoon een simpele handeling is, en één tekening genoeg is.
Link naar reactie
Als die Amir inderdaad zo de boel heeft bedonderd dan hoop ik dat-ie voor de rechter nog veel harder op zijn bek gaat.\r\n\r\nOverigens zou ik via ebay ofzo nooit zaken doen. Mijn vrouw is er tot mijn stomme verwondering wel ingetrapt, bestelde en betaalde buiten mijn medeweten een loeizware \"gouden\" armband voor iets van 70 euri ... en dacht daar nog wel verhaal op te kunnen halen ....\r\nIk denk/hoop niet dat ze ooit nog een keer zoiets flikt want af en toe herinner ik haar eraan dat dit toch wel héél STOM is op je 60e, GOUD koop je echt nergens voor een euro per gram of daaromtrent.
Link naar reactie
[quote=reintje]@Gekwordikervan.... Ben je nog steeds in Nederland dan? \'k Dacht dat je al lang het goeie weer in de States weer had opgezocht....[/quote]\r\n\r\nIk ben al weer 3 weken in NL, blijf voor lopig even hier wonen. zeker tot eind dit jaar. FF de boel op orde hebben hier bij schoonmoeders huis dan, misschien weer terug, heb nu voorlopig velof.\r\n\r\nWe zien wel.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...