Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=ctrlaltdelete][quote=Ultimate]Oke, dan doe ik dat. Morgen weer wat te doen :-)[/quote]\r\n\r\nAls de klemtoon ligt op \"weer\" had je ook andere dingen te doen.\r\nAls de klemtoon ligt op \"wat\" had je morgen niets anders te doen.\r\n\r\n\r\n :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nDe klemtoon ligt idd op \"wat\". ;-)
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=ctrlaltdelete][quote=Ultimate]Oke, dan doe ik dat. Morgen weer wat te doen :-)[/quote]\r\n\r\nAls de klemtoon ligt op \"weer\" had je ook andere dingen te doen.\r\nAls de klemtoon ligt op \"wat\" had je morgen niets anders te doen.\r\n\r\n\r\n :mrgreen:[/quote]\r\n\r\n\r\nDe klemtoon ligt idd op \"wat\". ;-)[/quote]\r\n\r\nGeen weer dus :)
Link naar reactie
[quote=willem1940][quote=Ultimate][quote=ctrlaltdelete][quote=Ultimate]Oke, dan doe ik dat. Morgen weer wat te doen :-)[/quote]\r\n\r\nAls de klemtoon ligt op \"weer\" had je ook andere dingen te doen.\r\nAls de klemtoon ligt op \"wat\" had je morgen niets anders te doen.\r\n\r\n\r\n :mrgreen:[/quote]\r\n\r\n\r\nDe klemtoon ligt idd op \"wat\". ;-)[/quote]\r\n\r\nGeen weer dus :)[/quote]\r\n\r\nhelemaal mee eens :)
Link naar reactie
valt tot nu toe nog mee \r\n\r\nhjalf bewolkt en droog\r\n\r\nvrijdag was het helemaal eengekkehuis hier\r\n\r\ndonderdag vrij dus vrijdag een dubbele route\r\n\r\nkom ik rond 12.00 uit wegen zie ik voor de rova partikuliere inbreng een rij auto\'s staan niet te filmen zo lang\r\n\r\nspreek ik af met de schaalmeester om nog een keer langs te komen om te legen \r\n\r\nom 13.00 uur een telefoontje van de chef om nog eens bij de rova langs te gaan om de bakken te legen wegens dat ze overlopen\r\n\r\nen toen was het regenen met pijpestelen. haden de jongens de kleding zakken ervoor gezet. 50 kg zo de restafval in. ipv mee naar de kleding uitsorteer
Link naar reactie
[quote=reintje]Nou dat is inderdaad zonde.... je zal maar in de veronderstelling zijn dat je je goeie kleding, dat niet meer past, aan het goede doel geeft.... :-|\r\n\r\nOf is dit kleding sjouwer dat soewieso als vodden mag worden bestempeld?[/quote]normaal wordt het in 3 stromen verdeeld\r\n1 deel gaat alsnog de schredder in\r\n1 deel wordt verkocht voor de onkosten\r\nen de rest gaat naar het buitenland (waar weet ik niet) en is wel het grootste gedeelte
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...