Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ja, dat doe ik :p, maar alsnog haalt m\'n virusscanner het nog niet altijd eruit.. mijn download volgorde:\r\n\r\n1. server (mcaffee)\r\n2. mijn computer (norton)\r\n\r\nBeide controleren.. dusse.. moet goed gaan\r\n\r\ntoch heb ik 1x een virus van iemand (een vriend hoor..) gekregen, en die heb ik perongelijk geopend (ik wíst het een virus ofzo was.. stom van me)..\r\n\r\ndíe hield de virusscanner niet tegen, misschien omdat ik het zelf opende ofzo.. géén idee.
Link naar reactie
Als het een nieuw virus is, kan het nog niet bekend zijn bij de anti-virusmakers.... Als je een goeie scanner hebt moet ie een bekende er wel uithalen; zelfs als ie dubbel is gerard of gezypt....\r\nHet verbaast me overigens dat zo\'n Die Hard als jij eMule gebruikt...; duik es in de binarie nieuwsgroepen; da\'s een totaal andere manier (Y)
Link naar reactie
McAfee en Norton zijn niet de beste virusscanners, wel de bekendste.\r\n\r\nWanneer je wat twijfels hebt over een bestand, laat het dan controleren op [url=http://virusscan.jotti.org/]jotti[/url] of op [url=http://www.virustotal.com]virustotal[/url]\r\n\r\nDe beste oplossing is natuurlijk om een betere virusscanner te nemen.
Link naar reactie
@reintje: het komt nu wel erg ondankbaar tegen jou over idd.. :p jij had een mooi uitgebreide uitleg gegeven erover (nog heel erg bedankt).\r\nInmiddels download ik er ook weleens mee, echter wat het probleem was: ik zocht naar pocket msn, een msnversie voor een pda... De kans dat je díé kon vinden bij de nieuwsgroepen, leek me erg klein. Vandaar.\r\n\r\nctrlaltdelete: welke vind jij het beste?\r\nIk ben best bereid een andere te nemen, het maakt mij niet veel uit.
Link naar reactie
De beste is inderdaad NOD32, zeer snel, licht en kijkt niet alleen naar de virusdefinities maar ook naar het \"gedrag\" van een bestand.\r\nJe kunt het 3 maanden helemaal gratis uitproberen via [url=http://www.jacoro.nl/phpBB2/index.php]Jacoro\'s Forum[/url]\r\n\r\nWel eerst je huidige virusscanner [b]helemaal[/b] verwijderen voordat je een andere gaat installeren.\r\nNorton laat erg veel rommel achter op je pc wanneer je het op de normale manier verwijdert en dat kan problemen opleveren.\r\nWanneer je Norton wilt verijderen moet je de verwijdertools gebruiken die je op de website van Symantec kunt vinden.\r\nDownload van de Symantec site, of start het programma [b]symnrt[/b] vanaf de symantec site.\r\nNiet van een andere website symnrt downloaden, zit vaak een wormpje of andere ellende in.
Link naar reactie
@VMSW... Oeps... weet je dat ik echt al vergeten was dat ik jou wat info daaromtrent had gegeven? Ben gewoon zelf zo enthousiast over die manier van werken dat ik het op mijn beurt ook graag weer door geef. Maar wat je vindt op de p2p vind je ook absoluut via de nieuwsgroepen hoor, alleen kwalitatief beter!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...