Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=reintje][quote=Anacho]Vannacht om iets over enen is het 01:02:03 04-05-06 :-)[/quote]\r\n\r\nLas datzelfde hier in een huis-aan-huis-blad en wou dat hier plaatsen. Je bent me voor...., maar \'t is wel een hele leuke gedachte....[/quote]\r\n\r\nschreven ze er een artikeltje over?? ^o) (die lokale kranten moeten toch wat hè ;), zeker een hele pagina (A) )
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=VMSW][quote=reintje][quote=Anacho]Vannacht om iets over enen is het 01:02:03 04-05-06 :-)[/quote]\r\n\r\nLas datzelfde hier in een huis-aan-huis-blad en wou dat hier plaatsen. Je bent me voor...., maar \'t is wel een hele leuke gedachte....[/quote]\r\n\r\nschreven ze er een artikeltje over?? ^o) (die lokale kranten moeten toch wat hè ;), zeker een hele pagina (A) )[/quote]\r\n\r\nNeuh.... \'t viel mee hoor... 2 regeltjes...\r\nZe hadden genoeg copij vanwege Koninginnedag ;-)
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=VMSW][quote=reintje][quote=Anacho]Vannacht om iets over enen is het 01:02:03 04-05-06 :-)[/quote]\r\n\r\nLas datzelfde hier in een huis-aan-huis-blad en wou dat hier plaatsen. Je bent me voor...., maar \'t is wel een hele leuke gedachte....[/quote]\r\n\r\nschreven ze er een artikeltje over?? ^o) (die lokale kranten moeten toch wat hè ;), zeker een hele pagina (A) )[/quote]\r\n\r\nNeuh.... \'t viel mee hoor... 2 regeltjes...\r\nZe hadden genoeg copij vanwege Koninginnedag ;-)[/quote]\r\n\r\nHmz.. hoe ziet zoiets er dan uit, ik kan me geen artikeltje voorstellen van 2 regeltjes..???
Link naar reactie
Pfff alweer huisdierenleed bij ons in de familie. Vanmorgen werd het konijn naar ademsnakkend in zijn hok aangetroffen. Ouders vermoedde dat het een longontsteking was, ik zag een sprietje uit zijn mond steken en ik dacht dat er iets verkeerd zat. Bij de dierenarts bleek inderdaad een strohalm verkeerd zijn geschoten. Na verwijderen iedereen blij e.d. Wilde het beest ineens niets meer drinken. Ik vermoed een schock maar t kan ook inwendige bloedingen zijn. Ondertussen ligt het beest op sterven, heel zielig om te zien, ze wil nog verder maar het lukt niet, pootjes omhoog, ogen open, zware ademhaling, heel zielig. Zusjes allebei weer in tranen, dus het is lekker hier :-S\r\n\r\n (W) Happy (W)
Link naar reactie
:-( (W) \r\n\r\ndoet me denken aan mijn konijn...\r\n\r\nBij de buren hadden ze twee jonge konijntjes, nog niet zo oud, en mijn konijn en die van de andere speelden weleens, en die andere klommen altijd over het hek heen (heel grappig, 1 meter omhoog klimmen hè!!!). En dan speelden ze wat.. heel leuk, maar laatste tijd deden we dat niet echt meer.\r\nMijn konijn mocht altijd vrij rondlopen in de tuin, en was al aardig oud (leeftijd weet ik niet meer, maar reken rond de 9 jaar...). Die konijntjes hadden elkaar niet meer gezien, al een aardige tijd.\r\n\r\nTwee theorieën:\r\nMIJN VADER: het regende die nacht, en het konijn maakte een gat onder de schutting (klimmen kon hij inderdaad niet) en was daardoor zo uitgeput (en ook door de regen benadeeld) dat deze hieraan stierf.\r\nMIJN MOEDER (tevens van bijna iedereen): het konijn voelde zijn eind komen, en groef onder de schutting door om nog 1x bij zijn vriendjes te zijn (de konijntjes van de buren). Het konijn werd ook dood gevonden voor het hok van de buren\'s konijntjes..\r\n\r\nTrouwens, ook bij de rest van mijn huisdieren: ik heb het er soms best moeilijk mee.. ze zijn zo lief/leuk..
Link naar reactie
[quote]Hmz.. hoe ziet zoiets er dan uit, ik kan me geen artikeltje voorstellen van 2 regeltjes..???[/quote]\r\n\r\nWie zei dat het een artikel was?\r\n\r\n[quote]H.G. is bij de tijd. Hij stuurde de media het volgende bericht: Op donderdag 4 mei om twee minuten en drie seconden over 01.00 uur.... is het dus: 01-02-03-04-05-06. Dit maken wij nooit meer mee\".[/quote]\r\n\r\n@Thijs.... zielig. Sterkte. (F)
Link naar reactie
H.G. is bij de tijd. Hij stuurde de media het volgende bericht: Op donderdag 4 mei om twee minuten en drie seconden over 01.00 uur.... is het dus: 01-02-03-04-05-06. Dit maken wij nooit meer mee\".\r\n\r\nach, in 1906 was het hetzelfde op die tijd\r\nen in 2106 komt het wer te voorschiijn\r\n\r\nelke 100 jaar is dit raak
Link naar reactie
[quote=reintje][quote]@reintje sorry, kom ik hier als newbie onder je duiven schieten,nou ja kon ik ook niet weten Verlegen[/quote]\r\n\r\ndddduifies....dddduifies... hebben we hier duiffies? :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nDouw niet zo duifies Dring niet zo duifies Iedereen komt aan de beurt - Ja zuster Nee Zuster\r\n\r\nTauf is toot - Toon Hermans\r\n :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=sjouwer]H.G. is bij de tijd. Hij stuurde de media het volgende bericht: Op donderdag 4 mei om twee minuten en drie seconden over 01.00 uur.... is het dus: 01-02-03-04-05-06. Dit maken wij nooit meer mee\".\r\n\r\nach, in 1904 was het hetzelfde op die tijd\r\nen in 2104 komt het wer te voorschiijn\r\n\r\nelke 100 jaar is dit raak[/quote]\r\nJe bedoelt hier waarschijnlijk 1906 en 2106 ;-)\r\nMaar goed, 1x in de honderd jaar is toch best bijzonder.
Link naar reactie
[quote=sjouwer]H.G. is bij de tijd. Hij stuurde de media het volgende bericht: Op donderdag 4 mei om twee minuten en drie seconden over 01.00 uur.... is het dus: 01-02-03-04-05-06. Dit maken wij nooit meer mee\".\r\n\r\nach, in 1904 was het hetzelfde op die tijd\r\nen in 2104 komt het wer te voorschiijn\r\n\r\nelke 100 jaar is dit raak[/quote]\r\n\r\nEr staat dan ook \"dit maken WIJ nooit meer mee
Link naar reactie
[quote=Anacho][quote=sjouwer]H.G. is bij de tijd. Hij stuurde de media het volgende bericht: Op donderdag 4 mei om twee minuten en drie seconden over 01.00 uur.... is het dus: 01-02-03-04-05-06. Dit maken wij nooit meer mee\".\r\n\r\nach, in 1906 was het hetzelfde op die tijd\r\nen in 2106 komt het wer te voorschiijn\r\n\r\nelke 100 jaar is dit raak[/quote]\r\n\r\nEr staat dan ook \"dit maken WIJ nooit meer mee[/quote]ach een jochie die nu 2 -10 jaar is en boven de honderd wordt kan het wel 2 maal mee maken\r\nen de mens kan nog steeds tot ongeveer 120 jaar oud worden
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin][quote=sjouwer]H.G. is bij de tijd. Hij stuurde de media het volgende bericht: Op donderdag 4 mei om twee minuten en drie seconden over 01.00 uur.... is het dus: 01-02-03-04-05-06. Dit maken wij nooit meer mee\".\r\n\r\nach, in 1906 was het hetzelfde op die tijd\r\nen in 2106 komt het wer te voorschiijn\r\n\r\nelke 100 jaar is dit raak[/quote]Je bedoelt hier waarschijnlijk 1906 en 2106 ;-)\r\nMaar goed, 1x in de honderd jaar is toch best bijzonder.[/quote]inderdaad foutje van mij zal veranderen
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...