Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Syntax Terror]Sterkte Elmo!\r\n\r\n@Thijs, zeker triest. :-O \r\n\r\n[quote]@Ultimate:beetje cru zeggen dat je ff geen spelletjes speelt,behalve \r\n\"grafrovertje\" na iemand met zo\'n verlies sterkte te hebben gewenst[/quote]\r\nAls je dit niet gezegd had, dan had er niet eens over nagedacht.. Als je van alle spellen moet gaan bedenken wat het betekend... Ik vind dat je ook wel erg ver kunt gaan, dan kan je straks helemaal niets meer zeggen.[/quote]\r\n\r\ndenk dat dit wel onder de actogorie valt, live goes on, maar ja timing is ook een woord, wou gister ook gaan klagen hier over weggedrag van anderen maar dat laat ik maar ff achterwege ;-)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=reintje]Dat wil ik toch eens zeggen Thijs.... Jij bent erg gegroeid in het jaartje dat je hier nu \"loopt\". Je bent een stuk tactischer geworden! (Y)[/quote]\r\n\r\nBedankt reintje ;-) Merk het zelf ook wel ja :-P Laatste tijd minder bans gelregen (a), nee hoor ff serieus :-P, denk dat ik behalve dingen over computers hier nog meer geleerd heb ;-)
Link naar reactie
Weet iemand iets te doen met 36 \'spuitflesjes\' raamdecoratie?\r\nMoeilijk te omschrijven, maar ik bedoel dat rare spul waarmee je leuke dingetjes kan maken op het raam. Soort van verf voor het raam, maar dat droogt op als een plastic geval, en dan kan je dat op het raam kleven.\r\n\r\nIk sta 4 mei weer op een rommelmarkt, en dan moet ik die dingen zien kwijt te raken. Ze zijn niet verkoopbaar waarvoor ze dienen, dus ik ben iets aan \'t bedenken om ze op een leukere manier te verkopen (net zoals die muizen mollen). \r\n\r\nenkele eigenschappen:\r\n- kleine flesjes (ter vegelijken met heinz, zie foto hieronder)\r\n- 36 stuks\r\n- het spuit goed\r\n- redelijk dik spul\r\n- plakt goed\r\n\r\nWeet iemand iets? Ik heb geen idee..
Link naar reactie
[quote=Anacho]Zoals Henny Vrienten(Doe Maar)ooit zong,\"vanachter mijn zonnebril,kijk ik naar borst en bil\" :-P[/quote]\r\nIk heb, voor Doe Maar echt beroemd werd, nog weleens met een sessieavondje met ze meegespeeld: houtblok en koebel, oftewel percussie! Kende ze ook allemaal persoonlijk goed. Leuke jongens zonder sterallures. Ben ook op de presentatie van hun eerste LP (ja, zo lang is het al geleden!) geweest, toen Piet Dekker nog bas speelde i.p.v. Henny. En Carel Copier nog achter het drumstel zat. Mooie tijd was dat!
Link naar reactie
Ok, waarom wordt het altijd mooi weer in een toetsweek? :-S\r\nVandaag eerste toets gehad, zeker niet gehaald. Morgen nog een toets, en de kans dat ik daarvoor ga leren: 0 met dit weer. Tja, prioriteiten stellen heet dat. De herkansing is in de zomervakantie, dus ook dan een probleem. Dus dan maar volgend jaar, het grote voordeel van een universitaire opleiding. Je kunt zonder vertraging vakken een jaar later doen, als je kans ziet het te combineren met de vakken die dan gegeven worden.
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin]Ok, waarom wordt het altijd mooi weer in een toetsweek? :-S\r\nVandaag eerste toets gehad, zeker niet gehaald. Morgen nog een toets, en de kans dat ik daarvoor ga leren: 0 met dit weer. Tja, prioriteiten stellen heet dat. De herkansing is in de zomervakantie, dus ook dan een probleem. Dus dan maar volgend jaar, het grote voordeel van een universitaire opleiding. Je kunt zonder vertraging vakken een jaar later doen, als je kans ziet het te combineren met de vakken die dan gegeven worden.[/quote]\r\n\r\nOeps.... je kan toch ook leren in de zon?\r\n\r\n\r\n\r\n[quote]Weet iemand iets te doen met 36 \'spuitflesjes\' raamdecoratie?\r\nMoeilijk te omschrijven, maar ik bedoel dat rare spul waarmee je leuke dingetjes kan maken op het raam. Soort van verf voor het raam, maar dat droogt op als een plastic geval, en dan kan je dat op het raam kleven.\r\n\r\nIk sta 4 mei weer op een rommelmarkt, en dan moet ik die dingen zien kwijt te raken. Ze zijn niet verkoopbaar waarvoor ze dienen, dus ik ben iets aan \'t bedenken om ze op een leukere manier te verkopen (net zoals die muizen mollen).\r\n\r\nenkele eigenschappen:\r\n- kleine flesjes (ter vegelijken met heinz, zie foto hieronder)\r\n- 36 stuks\r\n- het spuit goed\r\n- redelijk dik spul\r\n- plakt goed\r\n\r\nWeet iemand iets? Ik heb geen idee[/quote]\r\n\r\nIets voor LSD? (Laatste School Dag... je kan niet zeggen dat het geen fleurige bloel is dan.... :lol: )
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Eagle_Erwin]Ok, waarom wordt het altijd mooi weer in een toetsweek? :-S\r\nVandaag eerste toets gehad, zeker niet gehaald. Morgen nog een toets, en de kans dat ik daarvoor ga leren: 0 met dit weer. Tja, prioriteiten stellen heet dat. De herkansing is in de zomervakantie, dus ook dan een probleem. Dus dan maar volgend jaar, het grote voordeel van een universitaire opleiding. Je kunt zonder vertraging vakken een jaar later doen, als je kans ziet het te combineren met de vakken die dan gegeven worden.[/quote]\r\n\r\nOeps.... je kan toch ook leren in de zon?\r\n\r\n\r\n\r\n[quote]Weet iemand iets te doen met 36 \'spuitflesjes\' raamdecoratie?\r\nMoeilijk te omschrijven, maar ik bedoel dat rare spul waarmee je leuke dingetjes kan maken op het raam. Soort van verf voor het raam, maar dat droogt op als een plastic geval, en dan kan je dat op het raam kleven.\r\n\r\nIk sta 4 mei weer op een rommelmarkt, en dan moet ik die dingen zien kwijt te raken. Ze zijn niet verkoopbaar waarvoor ze dienen, dus ik ben iets aan \'t bedenken om ze op een leukere manier te verkopen (net zoals die muizen mollen).\r\n\r\nenkele eigenschappen:\r\n- kleine flesjes (ter vegelijken met heinz, zie foto hieronder)\r\n- 36 stuks\r\n- het spuit goed\r\n- redelijk dik spul\r\n- plakt goed\r\n\r\nWeet iemand iets? Ik heb geen idee[/quote]\r\n\r\nIets voor LSD? (Laatste School Dag... je kan niet zeggen dat het geen fleurige bloel is dan.... :lol: )[/quote]\r\n\r\nEeeeehh.. tja ;). Of de school dat nou zo leuk vind....\r\n\r\nTja, ik zit een spelletje ermee te bedenken voor de rommelmarkt.. :p misschien een \"roos\" maken (je weet wel; darten), en dat je dan met zo\'n ding mag spuiten, en proberen de roos te raken... als je dat raakt, dan mag je wat uitzoeken uit een doos ofzo..
Link naar reactie
Antwoorden inmiddels gezien van het meerkeuzetentamen: 7 goed van de 30 :-S \r\nWaren steeds 5 antwoordmogelijkheden, waarbij de docent rekening houdt met de gokkans: dus de eerste 6 goede antwoorden zijn voor niets ;-)\r\nDus eigenlijk 1 goed van de 24 vragen, is een 1. Tja, het leven gaat niet over rozen.\r\n\r\nEn dan nu naar de zon! (D)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...