Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Sterkte Elmo! (Y) (F) \r\n\r\n[quote]Volgens de deskundigen, wat ìk dus niet ben, kan niemand zomaar geld van je rekening afhalen, tenzij met een vervalste eenmalige incasso.[/quote]\r\nDoorgaans moet je naast een bankrekeningnummer, ook het adres en naam van de houder van de bankrekening weten. Zonder die info zou een bank een automatische incasso niet mogen uitvoeren. Doen ze dat wel, dan zitten ze fout. (Voor zover ik het begrepen heb :-P )\r\nEchter, als iemand dat wel weet, dan ben je mooi afhankelijk van je bank of ze het terugdraaien.. Zat laatst te lezen dat de Postbank bij foute/verkeerde incasso\'s rustig zegt dat je het zelf maar moet uitzoeken, dus in zo\'n geval zou je mooi klaar zijn..
Link naar reactie
[quote=Syntax Terror]Sterkte Elmo! (Y) (F) \r\n\r\n[quote]Volgens de deskundigen, wat ìk dus niet ben, kan niemand zomaar geld van je rekening afhalen, tenzij met een vervalste eenmalige incasso.[/quote]\r\nDoorgaans moet je naast een bankrekeningnummer, ook het adres en naam van de houder van de bankrekening weten. Zonder die info zou een bank een automatische incasso niet mogen uitvoeren. Doen ze dat wel, dan zitten ze fout. (Voor zover ik het begrepen heb :-P )\r\nEchter, als iemand dat wel weet, dan ben je mooi afhankelijk van je bank of ze het terugdraaien.. Zat laatst te lezen dat de Postbank bij foute/verkeerde incasso\'s rustig zegt dat je het zelf maar moet uitzoeken, dus in zo\'n geval zou je mooi klaar zijn..[/quote]\r\nDat is inderdaad zo: maar alleen met een geldige eenmalige incasso. Alle andere incasso\'s kunnen zonder meer worden teruggedraaid (gestorneerd) binnen 30 dagen.
Link naar reactie
onlangs is mijn giropas gestolen. kreeg tijdens hcc dagen er niks vanaf. en ik weet niet wanneer ik er wat vanaf had gehaalt (moest ongeveer 90 euro opstaan.\r\n\r\nkreeg met de eerst volgende afschrijving te lezen, dat ik op tijden dat ik probeerde in nederland af tehalen, in portugal moest zitten.\r\n\r\nmet recht geklaagd en het volle bedrag terug.\r\nhet bewijs van kan niet op 2 plekken tegelijk zitten was voldoende.\r\npin actie bij ut cs en handtekening op portugal
Link naar reactie
Vandaag examenstunt op m\'n school, minder spectaculair dan vorig jaar eigenlijk, maar ook wel leuk.\r\n2 supersokers meegenomen (hoe je dat ook schrijft), en de 6de klassertjes maar natgespoten :), i.p.v. andersom.. ikke had betere wapens dan zij. Dat was wel een mooie positie, enige wat jammer is dat ik ook nat werd :(
Link naar reactie
Speelt hier ook iemand Trackmana? is een gratis online race spel, erg goed!\r\n\r\nveder heb ik net een leuke linux distro gevonden, PCLinuxOS is nog beta maar nu al beeter dan knoppix en de rest, \r\nhet is een live distro die je makkelijk kunt instaleeren en rg goed werkt, ik kan zonder config op mijn windows werkgroep koomen met SMB4K (samba)
Link naar reactie
Vandaag rommelmarkt in roelofs \'gedaan\'. Opbrengst voor mij is ongeveer 130. Mijn broertje 35.. :p tja (ikke heb computeronderdelen etc., hij niet), daarnaast heb ik wat dingen ingekocht, en dé topattractie.\r\n\r\nDe toppacttractie:\r\nWeten jullie nog dat ik muizen had gekocht, allemaal digittalmuizen die wel mooi eruit zagen, maar waarvan de connector niet bruikbaar was?\r\nBij toeval (toen ik er zin in had), heb ik er eentje gemold met een hamer. Het viel me op dat dit ontzettend moeilijk was (het ís te doen, maar wel écht hard). Vandaar dat ik op het idee kwam om er maar een attractie van te maken.\r\n\r\nVoor € 0,50 muis 2x slaan met normale hamer (voor onder 10 jaar)\r\nVoor € 0,50 muis 1x slaan met lichte hamer (voor onder 18 jaar)\r\nGing heel goed :), was heel populair, en als je binnen die 2 of 1x de muis kapot had, mocht je uit een bak een cadeautje uitzoeken.\r\n\r\nStuk of 40 muizen v.d. 60 gemold. 20 euro mee verdiend..\r\n5 mei ga ik naar oegstgeest, en ga ik dat ook maar doen :-P ;-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...