Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Gekwordikervan]@Sjouwer\r\nDie printer onder Win 2000 krijgen we maar niet aan de loop. \r\nEr zijn wel ontwikkeling maar nog geen oplossingen. We blijven denken.[/quote]heb je wel schijven en printers delen aanstaan\r\nkrijg zowel comp a als comp b een goed ip adres\r\nheb je de printer gedeeld\r\nde screenprints lijkt er op dat er zoiets fout is
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=Gekwordikervan]\r\nIn het weekend gaat de klok vooruit/achteruit. Dan is het weer zomertijd. \r\n[/quote]\r\nis heel makkelijk te onthouden\r\n\r\nin het [b]voor[/b] jaar gat de klok [b]voor[/b] uit\r\nin het [b]achter[/b] jaar gaat de klok [b]achter[/b] uit[/quote]\r\n\r\nDat is idd een makkelijk ezelsbruggetje. Dank je!
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=Gekwordikervan]@Sjouwer\r\nDie printer onder Win 2000 krijgen we maar niet aan de loop. \r\nEr zijn wel ontwikkeling maar nog geen oplossingen. We blijven denken.[/quote]heb je wel schijven en printers delen aanstaan\r\nkrijg zowel comp a als comp b een goed ip adres\r\nheb je de printer gedeeld\r\nde screenprints lijkt er op dat er zoiets fout is[/quote]\r\n\r\nik moet het allemaal nog aan horen van mijn zwager. Zal vandaag wel iest gebeuren denken ik. 2 dagen stil geweest.
Link naar reactie
Goede morgen allemaal!\r\nIk heb het weer voor elkaar. Gisteren vertrokken uit mijn studentenhuis naar mijn ouderlijk huis voor een weekendje, is de server ineens niet meer te bereiken. Dus: tot aan zondagavond alles down :-P\r\nTja, zulk soort dingen gebeuren altijd als je net weg bent.\r\n\r\n* Wordt toch echt tijd die site op de Linux-bak te zetten, met een uptime van max 20 dagen is Windows XP niet echt bevredigend *
Link naar reactie
hahaha ;), leuke discussies over servertjes :).. wel handig dat we sinds kort ook een unix-fan hebben :mrgreen: \r\n\r\nBTW, ik zit met een probleem, weet iemand wat:\r\nIk geef een LAN-party.. nodig:\r\n\r\n- zaaltje waar 40 computers (+ monitoren etc.), 4 x-boxen en 55 personen kunnen.\r\n- vermogen dat nodig is: 18.000 Watt!!!! (= 5 standaardzekeringen)\r\n- van 9:00 tot 2:00 (duurt van 10:00 tot 1:00)\r\n- echt niet duurder dan 220 euro...\r\n\r\nwie weet wat? (omgeving leiden..)
Link naar reactie
speeedster en ik zijn al een tijdje aan \'t berekenen hoeveel stroomkosten dat ongeveer zijn, en we komen er even niet uit.. verschillende berekeningen geprobeerd, alleen het is vreemd..\r\n\r\nonze \"range\" > 75 euro tot 975 euro !!\r\nWAaa. kan iemand die even \'wat weet\' dat even berekenen?\r\n\r\n18 kw\r\n15 uur\r\n\r\nhoeveel kost dat ongeveer (vergeleken met een normale energieprijs)
Link naar reactie
Ik draai een Windows server die al anderhalf jaar rete-stabiel is. Niet dat nieuwerwetse Win2003 (wel even naar gekeken, maar was er niet kapot van), maar via Windows 2000 Advanced Server. Daarboven op Exchange 2003, McAfee Enterprise v8.0i, GroupShield 6.0, Kerio 2.1.5 firewall, PopBeamer pop-downloader voor Exchange, Bulletproof FTP-server, en IIS5 webserver (simpele homepage). De server functioneert ook als domaincontroller in het netwerk met eigen DNS.\r\n\r\nDat alles draait op een Celeron 2.4 GHz, Asus P4P800E-deluxe mobo, 1 Gb DDR-RAM, 2x200 Gb harddisks in een RAID1 (mirroring) configuratie, waarop ook de laser en inktjetprinter op zijn aangesloten. Voor P2P is er een aparte computer, om infecties te voorkomen..\r\n\r\nWaarom zou ik dan Linux nemen? Dit werkt perfect!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...