Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=willem1940][quote=VMSW]ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssttt\r\n\r\nals ik daarmee bewijs heb, zullen ze daar denk ik geen probleem van maken ;)[/quote]\r\n\r\nKleine tip: dat in een compact filmpje met wat uitleg daarbij samen zippen en op de site van Yousendit (een paar keer) ter download zetten en de links daarnaartoe aan veel mensen laten weten, bijvoorbeeld via forums en ze uitnodigen vooral te downloaden en te saven zodat er van veel kanten herrie over gemaakt kan worden.\r\n\r\nVooral ook posten op politieke forums.[/quote]\r\nIs dat sarcastisch bedoeld? :-P
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Nou mensjes ik laat ook maar weer eens wat van me horen.\r\n\r\nGister was het internationale downsyndroom dag in Rotterdam en vanwege mn zusje was ik daar ook. Ik mocht bij de ingang de mensen verwelkomen en een keykord overhandigen, ook moest ik de pers van informatie voorzien. Hoogtepunt van de middag was het bezoek van Maxima, egt heel leuk hoe ze daar rondliep :-) Ik heb haar zelfs de [b]hand kunnen schudden [/b] En zelfs ff met haar [b]gesproken[/b], het gaat erg goed met haar kinderen. :-)
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=willem1940][quote=VMSW]ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssttt\r\n\r\nals ik daarmee bewijs heb, zullen ze daar denk ik geen probleem van maken ;)[/quote]\r\n\r\nKleine tip: dat in een compact filmpje met wat uitleg daarbij samen zippen en op de site van Yousendit (een paar keer) ter download zetten en de links daarnaartoe aan veel mensen laten weten, bijvoorbeeld via forums en ze uitnodigen vooral te downloaden en te saven zodat er van veel kanten herrie over gemaakt kan worden.\r\n\r\nVooral ook posten op politieke forums.[/quote]\r\nIs dat sarcastisch bedoeld? :-P[/quote]\r\n\r\nNix sarcastisch; reken maar dat zoiets werkt!
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=Syntax Terror]Hmm, 0:00 is volgens mij nog steeds het begin van een nieuwe dag. Dus dan ben je toch echt de 2e van vandaag. :-P[/quote]\r\n\r\nJa die discussie heb ik ook een aantal pagina\'s terug gehouden, maar toen was ik in me eentje, maar ik ben ook vóór dat de nieuwe dag begint om 00:00 (Y)[/quote]\r\n\r\nAls 11:59 verstreken is zijn 24 uren volgemaakt dus is 0.00 NIEUWE dag.
Link naar reactie
[quote=VMSW]alleen naar de politie versturen zou niet helpen, volgens jou?[/quote]\r\n\r\nBij mijn beste weten is de politie in Nederland nog niet aan Internet toe.\r\n\r\nIk belde ze eens op om te vertellen over \"Nigeriaanse Fraude\" die ik van tijd tot tijd in mijn mail krijg en werd uitgenodigd om afdrukken daarvan persoonlijk te komen overhandigen.\r\n\r\nMooi niet dus.\r\n\r\nIk kwam er via Net achter dat een club ULTRASCAN hier in Nederland de enige is die daar wel wat mee doet, alle info checkt en doorsluist aan de paar landen (USA, Canada en ik meen ook Frankrijk) waarvan de politie al jaren op de oplichters jaagt. Nederlandse politie legt veel meldingen alleen op een stapel ofzo.
Link naar reactie
[quote=Navy]Om 00.00 uur begint een nieuwe datum, niet een nieuwe dag, want een dag kan niet midden in de nacht beginnen. Voor de een begint de dag ook vaak eerder dan voor de ander. \r\nVoor mij begint de dag als ik opsta om 05.30 of daaromtrent. (proud)[/quote]\r\n\r\nToch heeft die dag vanaf 0:00 een NAAM mèt het woord \"dag\" er in.\r\nKalenders zullen niet waarschijnlijk worden aangepast aan het moment waarop jij opstaat.\r\n:)\r\n\r\nMaar inderdaad kom ik ook tamelijk wat keren zo laat op een forum of chat dat ik eigenlijk vroeg ben.
Link naar reactie
[quote=Thijs]Duidelijk is hier het geven van handen aan prinsessen heel normaal :P[/quote]\r\n\r\nWij Prinsessen Maxima? :mrgreen: \r\n\r\nHeb het toevallig gezien met 4 in het land of zo.... Er was een jongen met het Syndroom van Down die een gedicht had gemaakt... en hij mocht ook even een praatje met M maken.... In het commentaar zeiden ze ook dat het goed ging met de kinderen.... had jij daar naar geïnformeerd misschien?
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Thijs]Duidelijk is hier het geven van handen aan prinsessen heel normaal :P[/quote]\r\n\r\nWij Prinsessen Maxima? :mrgreen: \r\n\r\nHeb het toevallig gezien met 4 in het land of zo.... Er was een jongen met het Syndroom van Down die een gedicht had gemaakt... en hij mocht ook even een praatje met M maken.... In het commentaar zeiden ze ook dat het goed ging met de kinderen.... had jij daar naar geïnformeerd misschien?[/quote]\r\n\r\nDaar waas ik dus idd, was zelf ook nog te zien bij shownieuws :-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...