Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ik zit met een vraag in mn hoofd.\r\nIn de zomer van 2004 heb ik een laptop aangeschaft voor mijn studie. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat de sticker met het type-nummer onderop niet klopt. Dit kan ik aantonen aan de hand van de site van de leverancier. Voordat ik erachter was, heb ik eens een BIOS-flash gedaan, met een BIOS van de laptop waarvan het nummer op mijn laptop staat. Hierdoor heeft mijn laptop kleine \'storingen\', waaronder geen USB 2.0 support meer, en bepaalde toetsen op het toetsenbord werken niet goed meer.\r\nOmdat ik op een andere computer eens een flash heb gedaan die finaal misliep (lees: mobo ligt bij het vuilnis), heb ik weinig zin mijn laptop opnieuw aan zo\'n risico bloot te stellen en de juiste BIOS in te laden.\r\nDe laptop is nog tot deze zomer in de garantie, valt een mislukte flash binnen de garantie? En wat met die foute sticker, kan ik daar bepaalde rechten aan ontleden? Ik zou tenslotte volgens de leverancier de sticker er zelf opgeplakt kunnen hebben (is niet waar, maar zou voor hen een argument kunnen zijn). Of kan ik bij de leverancier het BIOS laten flashen, waarbij zij de risico\'s nemen. En wat zouden de kosten dan zijn? Graag wat gedachte wegen van jullie ;-)
Link naar reactie
Die mislukte flash is dan niet jouw schuld toch? jij wist niet dat je het verkeerde nummer voor je had. Doordat zij verkeerde stickertjes op je laptop plakken heb jij de verkeerde flash uitgevoerd. Lijkt me wel dat je dan garantie hebt?? Verder zou ik het terugflashen aan de leverancier overlaten, kan jij in ieder geval niks fout meer doen.
Link naar reactie
Ik ben hier.. ik was ff afwezig inderdaad..\r\nsterkte beiden (F) \r\n\r\n@sjouwer: zegt de achternaam verhoef je iets?\r\nen ehm.. heette ze Marie?\r\n\r\n@erwin: ik ben ook lid van concumentenbond ;), trouwens, je kan gratis lid worden hoor :p:p\r\n\r\nEhm.. die stikker: ja, het lijkt me eigenlijk logisch dat je daar rechten aan kan ontlenen; het staat er, dus het moet zo zijn (in ieder geval voor een \"\"\"beginner\"\"\" (let op de \") als jij ;) (zeker niet beledigend bedoeld!!!!!)
Link naar reactie
@sjouwer: ok, tja, m\'n vader heeft ook een tante overleden, deze tante woonde in omgeving Utrecht, (en ik weet waar jij woont, vandaar..) en daarnaast kreeg hij vrijdagmiddag een telefoontje daarover...... het kón\r\ndie verhoef ken ik niet trouwens..\r\n\r\n@ultimate: ikke heb daar NIKS mee te maken :p, het is btw WEL in mijn straat..\r\nOpvallend: dit keer met vuurtjes.. maar vorige keer liepen ze bijna dezelfde route (in ieder geval met zelfde begin en eindpunt, maar toen stoken ze banden lek, en een andere keer ook dezelfde route, echter toen ander soort vernielingen, hoofdzakelijk auto\'s; opvallend...\r\nTrouwens, ik heb een nightcam opgehangen achter m\'n raam, gerichten op de straat, als iemand langsloopt (ingesteld vanaf 24:00) wordt deze gefilmt.. als er toevallig mensen gezien worden rond die tijden..dan heb ik ze mooi op video..\r\nen de kans ís aanwezig, aangezien er een aardige kans is dat ze hier:\r\na. langslopen\r\nb. terugkomen\r\nc. ook iets uitvoeren
Link naar reactie
[quote=VMSW]Trouwens, ik heb een nightcam opgehangen achter m\'n raam, gerichten op de straat, als iemand langsloopt (ingesteld vanaf 24:00) wordt deze gefilmt.. als er toevallig mensen gezien worden rond die tijden..dan heb ik ze mooi op video..\r\nen de kans ís aanwezig, aangezien er een aardige kans is dat ze hier:\r\na. langslopen\r\nb. terugkomen\r\nc. ook iets uitvoeren[/quote]\r\n\r\nEr was een keer op TV dat iemand anders ook zoiets had gedaan, maar die camera filmde de hele dag, en die moest de camera verwijderen i.v.m. privacy enzo; je mag niet iemand filmen als diegene op openbaar gebied loopt ofzo. :P\r\n\r\nMaargoed; mij maakt het niet veel uit. :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=VMSW]@sjouwer: ok, tja, m\'n vader heeft ook een tante overleden, deze tante woonde in omgeving Utrecht, (en ik weet waar jij woont, vandaar..) en daarnaast kreeg hij vrijdagmiddag een telefoontje daarover...... het kón\r\ndie verhoef ken ik niet trouwens..\r\n[/quote]die familie lid woonde in nijkerk en utrecht is dan de andere kant op\r\nzij heette van achteren vd zee, meisjes naam weet ik niet uit mijn hoofd
Link naar reactie
[quote=Syntax Terror]Hmm, flashen is altijd op eigen risico.. Of dat een ander verhaal wordt als er verkeerde stickers op de laptop geplakt zijn zou ik niet weten.. Misschien een leuke vraag voor de consumentenbond? :-) (Mocht je geen lid zijn wil ik dat eventueel wel bij ze stellen.)[/quote]\r\nKan de consumentenbond daar een vrijblijvend advies over geven? In dat geval ben ik geinteresseerd. Ben geen lid, dus als je eens voor mij zou willen communiceren met de bond, zou ik dat op prijs stellen. (Y)
Link naar reactie
[quote=VMSW]ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssttt\r\n\r\nals ik daarmee bewijs heb, zullen ze daar denk ik geen probleem van maken ;)[/quote]\r\n\r\nKleine tip: dat in een compact filmpje met wat uitleg daarbij samen zippen en op de site van Yousendit (een paar keer) ter download zetten en de links daarnaartoe aan veel mensen laten weten, bijvoorbeeld via forums en ze uitnodigen vooral te downloaden en te saven zodat er van veel kanten herrie over gemaakt kan worden.\r\n\r\nVooral ook posten op politieke forums.
Link naar reactie
In Raad de film had ik een screen geplaatst van mijn favo scene uit Lady en de Vagebond....\r\n\r\n[img]http://forum.computeridee.nl/files/vlcsnap-442904a_149.jpg[/img]\r\n\r\nVoor de geïnteresseerden hier een linkje, zodat je snapt waarom :lol: \r\n\r\n[url]http://members.home.nl/reintjedevos/film/jailblues.wmv[/url]
Link naar reactie
Pfff.. Wat ellende vandaag met de trein.. Zat rustig in de trein, krijgen we opeens de mededeling dat op last van de politie de trein niet verder kon dan Leiden. Voor mij niet zo\'n ramp, aangezien ik er daar uit moet. Stoppen we een eindje voor Leiden.. Mededeling dat we station Leiden nog niet kunnen bereiken, omdat er tussen Leiden en Voorschoten een politieonderzoek was. Dat ging nog wel 15 minuten duren, tot die tijd konden we niet verder.\r\n\r\nNogal vreemd, aangezien wij vanuit de andere kant aankwamen, dat onderzoek was pas na Leiden centraal.. :-S \r\n\r\nMaar goed, bijna 15 minuten later wordt er ineens gemeld dat de trein terug ging richting Haarlem.. 8-) \r\nIk hopen dat we dan in ieder geval nog even op Voorhout zouden stoppen, aangezien dat het eerste station op de route Leiden-Haarlem is en ik er niet veel voor voel om van Haarlem dan weer helemaal terug te kunnen.. (Leiden-Haarlem is 22 minuten, dan terug van Haarlem naar Voorhout is 16 minuten, overstappen niet meegerekend)\r\nMaar weer mazzel voor mij :-P : We mochten uiteindelijk toch naar Leiden Centraal gelukkig.. Normaal 6 minuten werk, dit keer een half uurtje langer. :-(
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...