Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Pfff, wat een rotweek. Mijn opa (waar ik een zeer goede band mee had) heeft nog maar zo\'n 4 maanden te leven, waarschijnlijk nog een stuk korter. Er is voor de 2e keer kanker geconstateerd. Eerst huidkanker, dat kon allemaal operatief worden weggehaalt maar nu is er aalvleesklierkanker ontdekt, daarnaast ook nog zo\'n 300 andere minuscule tumoren door z\'n hele lichaam. \r\n\r\nHet bleek ook maar weer hoe \'goed\' de zorg in nederland is. Toen de eerste klachten kwamen, leek erg op maagzuur, werd een een maagonderzoek gedaan. Niets gevonden. 2 weken later mocht er een echoscopie worden uitgevoerd. Zwarte plek ontdekt bij de aalvleesklier. 1 Week later een ct scan, het was een tumor of iets anders. Toen maar naar de PET scan, maken ze alleen maar een scan van de buik. Dit heeft al 6 weken geduurt in totaal. Echt raar waarom je niet bij een vermoeden van kanker, ook omdat het al eerder was ontdekt, niet meteen een PET scan krijgt over je hele lichaam. Dan kunnen ze alleen zeker zijn. Maar dat was nou eenmaal het protocol van het ziekenhuis :-S .\r\n\r\nDaarnaast heb ik de finale van de clubkampioenschappen (badminton) verloren en zijn we gezakt naar de ena-laatste plaats in de competitie.
Link naar reactie
[quote=elmo]Pfff, wat een rotweek. Mijn opa (waar ik een zeer goede band mee had) heeft nog maar zo\'n 4 maanden te leven, waarschijnlijk nog een stuk korter. Er is voor de 2e keer K geconstateerd. Eerst huidkanker, dat kon allemaal operatief worden weggehaalt maar nu is er aalvleesklierkanker ontdekt, daarnaast ook nog zo\'n 300 andere minuscule tumoren door z\'n hele lichaam. \r\n\r\nHet bleek ook maar weer hoe \'goed\' de zorg in nederland is. Toen de eerste klachten kwamen, leek erg op maagzuur, werd een een maagonderzoek gedaan. Niets gevonden. 2 weken later mocht er een echoscopie worden uitgevoerd. Zwarte plek ontdekt bij de aalvleesklier. 1 Week later een ct scan, het was een tumor of iets anders. Toen maar naar de PET scan, maken ze alleen maar een scan van de buik. Dit heeft al 6 weken geduurt in totaal. Echt raar waarom je niet bij een vermoeden van K, ook omdat het al eerder was ontdekt, niet meteen een PET scan krijgt over je hele lichaam. Dan kunnen ze alleen zeker zijn. Maar dat was nou eenmaal het protocol van het ziekenhuis :-S .\r\n\r\nDaarnaast heb ik de finale van de clubkampioenschappen (badminton) verloren en zijn we gezakt naar de ena-laatste plaats in de competitie.[/quote]\r\n (cry) Sterkte; ik leef met je mee! (F) (L)
Link naar reactie
[quote=elmo]Pfff, wat een rotweek. Mijn opa (waar ik een zeer goede band mee had) heeft nog maar zo\'n 4 maanden te leven, waarschijnlijk nog een stuk korter. Er is voor de 2e keer K geconstateerd. Eerst huidkanker, dat kon allemaal operatief worden weggehaalt maar nu is er aalvleesklierkanker ontdekt, daarnaast ook nog zo\'n 300 andere minuscule tumoren door z\'n hele lichaam. \r\n\r\nHet bleek ook maar weer hoe \'goed\' de zorg in nederland is. Toen de eerste klachten kwamen, leek erg op maagzuur, werd een een maagonderzoek gedaan. Niets gevonden. 2 weken later mocht er een echoscopie worden uitgevoerd. Zwarte plek ontdekt bij de aalvleesklier. 1 Week later een ct scan, het was een tumor of iets anders. Toen maar naar de PET scan, maken ze alleen maar een scan van de buik. Dit heeft al 6 weken geduurt in totaal. Echt raar waarom je niet bij een vermoeden van K, ook omdat het al eerder was ontdekt, niet meteen een PET scan krijgt over je hele lichaam. Dan kunnen ze alleen zeker zijn. Maar dat was nou eenmaal het protocol van het ziekenhuis :-S .\r\n\r\nDaarnaast heb ik de finale van de clubkampioenschappen (badminton) verloren en zijn we gezakt naar de ena-laatste plaats in de competitie.[/quote]\r\n\r\nEcht rot voor je. Sterkte de komende maanden (F) (F) \r\n\r\nWat is trouwens een aalvleesklier? Ik ken wel een alvleesklier? Zijn dat twee verschillende dingen? [size=2]écht niet sarcastisch bedoeld[/size]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...