Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ag op \'mijn\' traject is er ook altijd wel wat (stoptrein R\'dam-Utrecht). Laatst keer gehad dat de trein met open deuren wegreed, die stond ook weer erg snel stil! Een paar keer gehad dat ze de trein kwijt waren \"Is tie er nog niet?, mmm denk dat we m kwijt zijn\". Laatst keer een noodremstop bij de machinist en gister stond de trein ook ineens midden in een weiland (op een brug) stil. :-S
Link naar reactie
[quote=Thijs]Ag op \'mijn\' traject is er ook altijd wel wat (stoptrein R\'dam-Utrecht). Laatst keer gehad dat de trein met open deuren wegreed, die stond ook weer erg snel stil! Een paar keer gehad dat ze de trein kwijt waren \"Is tie er nog niet?, mmm denk dat we m kwijt zijn\". Laatst keer een noodremstop bij de machinist en gister stond de trein ook ineens midden in een weiland (op een brug) stil. :-S[/quote]\r\n\r\nVanaf vandaag gaat alles weer goed (proud) ben 10 dagen ziek geweest (griep) en ben nu weer beter en ga dus vandaag weer werken . \r\nTis wel frapant dat als ik vrij ben of vakantie heb (of ziek zoals de laatste dagen) dan vliegen er treinen in de fik, vertragingen, kapotte treinen, onverklaarbare noodstops enz enz. \r\n\r\nMaar zoals gezegd ga straks weer werken dus alles komt goed!!! :-P :-P :-P (proud) :mrgreen: (liar) (liar) (liar) (liar)
Link naar reactie
[quote=Snappie][quote=Thijs]Ag op \'mijn\' traject is er ook altijd wel wat (stoptrein R\'dam-Utrecht). Laatst keer gehad dat de trein met open deuren wegreed, die stond ook weer erg snel stil! Een paar keer gehad dat ze de trein kwijt waren \"Is tie er nog niet?, mmm denk dat we m kwijt zijn\". Laatst keer een noodremstop bij de machinist en gister stond de trein ook ineens midden in een weiland (op een brug) stil. :-S[/quote]\r\n\r\nVanaf vandaag gaat alles weer goed (proud) ben 10 dagen ziek geweest (griep) en ben nu weer beter en ga dus vandaag weer werken . \r\nTis wel frapant dat als ik vrij ben of vakantie heb (of ziek zoals de laatste dagen) dan vliegen er treinen in de fik, vertragingen, kapotte treinen, onverklaarbare noodstops enz enz. \r\n\r\nMaar zoals gezegd ga straks weer werken dus alles komt goed!!! :-P :-P :-P (proud) :mrgreen: (liar) (liar) (liar) (liar)[/quote]\r\n\r\nAl kom je s\'ochtends langs Gouda Goverwelle moet je ff toeteren :-P
Link naar reactie
Trouwens, wat ik laatst las in het Leidsch Dagblad;\r\nmijn ex-leraar is opgepakt, die ik 2 jaar geleden had als leraar..\r\n\r\nEven wat meer informatie:\r\nHij geeft Informatiekunde + Economie\r\nHij werkte totaal 2 jaar bij mijn school, heeft daarvoor NOG 3 scholen gehad, en ging na mijn school ook weer naar een andere school. Hij is pas 29, en die in totaal 5 scholen liep hij GEEN stage (excl. stage dus), dusz: gemiddelde tijd zal ongeveer 1,25 jaar zijn ofzo, bij alle scholen kwam hij makkelijk weg; hij werd niet ontslagen, maar nam zelf ontslag, nadat hij kreeg te horen dat hij ontslagen zou worden als hij nmiet zelf ontslag neemt. Niemand is een proces tegen hem begonnen, behalve nu dus bij de laatste school, zo te zien gaan we hem niet meer terug zien bij scholen.\r\n\r\nHij zit nu al 1,5 maand in de gevangenis, en komt nu voor de rechter..\r\n\r\nWat hij heeft gedaan: sexuele intimidatie, sex met leerlinge\'s, en nog wel meer aanklachten zijn er inmiddels tegen zich aangekregen... Bij alle scholen heeft hij om deze reden moeten weggaan...\r\n\r\nwow, het was ook te merken in de les, destijds noemden veel leerlingen/klasgenoten etc. hem al een pedofiel etc... wow..
Link naar reactie
[quote=VMSW]Trouwens, wat ik laatst las in het Leidsch Dagblad;\r\nmijn ex-leraar is opgepakt, die ik 2 jaar geleden had als leraar..\r\n\r\nEven wat meer informatie:\r\nHij geeft Informatiekunde + Economie\r\nHij werkte totaal 2 jaar bij mijn school, heeft daarvoor NOG 3 scholen gehad, en ging na mijn school ook weer naar een andere school. Hij is pas 29, en die in totaal 5 scholen liep hij GEEN stage (excl. stage dus), dusz: gemiddelde tijd zal ongeveer 1,25 jaar zijn ofzo, bij alle scholen kwam hij makkelijk weg; hij werd niet ontslagen, maar nam zelf ontslag, nadat hij kreeg te horen dat hij ontslagen zou worden als hij nmiet zelf ontslag neemt. Niemand is een proces tegen hem begonnen, behalve nu dus bij de laatste school, zo te zien gaan we hem niet meer terug zien bij scholen.\r\n\r\nHij zit nu al 1,5 maand in de gevangenis, en komt nu voor de rechter..\r\n\r\nWat hij heeft gedaan: sexuele intimidatie, sex met leerlinge\'s, en nog wel meer aanklachten zijn er inmiddels tegen zich aangekregen... Bij alle scholen heeft hij om deze reden moeten weggaan...\r\n\r\nwow, het was ook te merken in de les, destijds noemden veel leerlingen/klasgenoten etc. hem al een pedofiel etc... wow..[/quote]\r\n\r\nAls dat al zo\'n tijd aan de gang was en aan alle leerlingen bekend dan is het toch in deze tijd van \"openheid\" wel een schande dat dit zo lang heeft kunnen duren.\r\n\r\nMaar ja, schoolbesturen en directeuren proberen altijd dit bedekt te houden, het wordt hoog tijd dat zulken meteen mee-aangeklaagd worden.
Link naar reactie
tja, het was ook nogal duidelijk eigenlijk.. er zijn echter geen \"klachten\" ingedient bij de politie bijvoorbeeld, en voorzover ik weet ook niet bij het schoolbestuur bij onze school... nu worden er waarschijnlijk WEL aangifte\'s gedaan vanuit leerlingen, hoorde ik..\r\nTja, het was inderdaad ook nogal duidelijk..
Link naar reactie
@Willem1940: \r\n\r\n[quote]Als dat al zo\'n tijd aan de gang was en aan alle leerlingen bekend dan is het toch in deze tijd van \"openheid\" wel een schande dat dit zo lang heeft kunnen duren. Maar ja, schoolbesturen en directeuren proberen altijd dit bedekt te houden, het wordt hoog tijd dat zulken meteen mee-aangeklaagd worden. [/quote]\r\nJa ja, en dan krijgt een leerling een laag cijfer en neemt wraak via het verspreiden van roddels. \r\n\r\nEnige zorgvuldigheid mag wel in acht worden genomen. Dit soort onderwerpen leent zich NIET voor generalisering.
Link naar reactie
[quote]Hij werkte totaal 2 jaar bij mijn school, heeft daarvoor NOG 3 scholen gehad, en ging na mijn school ook weer naar een andere school. Hij is pas 29, en die in totaal 5 scholen liep hij GEEN stage (excl. stage dus), dusz: gemiddelde tijd zal ongeveer 1,25 jaar zijn ofzo, bij alle scholen kwam hij makkelijk weg; hij werd niet ontslagen, maar nam zelf ontslag, nadat hij kreeg te horen dat hij ontslagen zou worden als hij nmiet zelf ontslag neemt.[/quote]\r\n\r\nDit is geen ongebruikelijk verhaal. Ik ken er ook zo één. De man moest bij zijn school vertrekken en omdat de school geen slechte naam wou naar de ouders van de kinderen toe (die toch waren toevertrouwd aan de zorgen van een pedofiel), is er aan de reden van vertrek geen ruchbaarheid gegeven. De meester kon op de volgende school zijn gang weer gaan. Pas toen daar bekend werd wat voor type deze man was, gaf ook de vorige school de reden van vertrek toe..... Ik vind dit wel een schandalige gang van zaken hoor... het belang van het kind moet voorop staan, dat zou je zeker van de directie/bestuur van een school mogen verwachten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...