Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

daar zitten ze zo en zo in een cirkel..\r\n\r\nEven een schets:\r\nHet is een rondje, met daar in een circelvorm (met een kant plat) pinnetjes, totaal 8 stuks. De platte kant heeft 3 pinnetjes, aan zijkanten van het plasticje 1tje, en aan andere kant 2., betere schets:\r\n\r\nZoiets dus, heeft echt niemand een idee?\r\nWant, nog erger, het zijn er 60.... geen 30 dus..\r\nAls het antwoord naar voren komt, mogen diegene die er wat aan hebben, zo\'n muis hebben hier ;)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ja, dat zei een ander via msn ook al tegen mij, echter is dat hem ook niet.. :( (via internet even opgezocht wat voor een aansluiting)..\r\n\r\nWAA :p wat heb ik nu weer voor een rotzooi..\r\n\r\nP.S. Heeft iemand nog een grote hoeveelheid cd-r\'s?\r\nIk zoek er 100/200, wie heeft zoiets gekocht op bijv. de hcc.. daar waren ze heel goedkoop, echter toen heb ik ze niet gekocht.\r\nHeeft iemand wat in de aanbieding, of weet iemand hoe ik daar mooi goedkoop aan kan komen? :).. (anders maar normaal een winkel..)\r\n\r\n@syntax > tja, onverkoopbaar, idd..\r\nOf ik ben zo vals als de verkoper waar ik ze heb gekocht :p (ebay, overigens heb ik meer gekregen hoor!!); 60 muizen te koop :) (;)), en dan maar zwijgen over de aansluitingen.. of is dat te vals?
Link naar reactie
[quote=reintje]Weet je wie ik mis?: avv.... Laten we hopen dat ie vakantie heeft....[/quote]\r\nDacht ik net ook aan, weet niet waar hij uithangt.\r\n\r\nKan iemand misschien even (speciaal voor mij (A)) het filmpje wat [url=http://www.big-boys.com/articles/holditin.html]hier[/url] staat (als hij er nog is) voor mij uploaden op [url=http://www.yousendit.com]YouSendIt[/url] of willen emailen?\r\nIk krijg namelijk een error 500, en volgens mij bestaat de site wel gewoon enzo. :roll:
Link naar reactie
[quote=Syntax Terror]Error 500 is een Internal Server error.. Ik krijg het filmpje ook niet te zien. :-S \r\n\r\nBTW, ik ben door mijn films heen voor \"raad de film\".. Is er animo voor een nieuw topic \"raad het computerspel\"? :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nHaal hier een film uit [url]http://www.imdb.com/[/url] ; eventueel zoeken op acteur.... en vaak staan er ook een serie foto\'s bij..... Kun je weer even vooruit.... Maar.... raad het computerspel is ook leuk. Zullen vast wel weer liefhebbers voor zijn, die niet zo vaak een film kijken...\r\n\r\n(ha,ha.... Ik was de zin begonnen met P i k hier een film uit....; maakt het systeem dankzij Modje: Sinterklaas van....)
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=reintje]Weet je wie ik mis?: avv.... Laten we hopen dat ie vakantie heeft....[/quote]\r\nDacht ik net ook aan, weet niet waar hij uithangt.\r\n\r\nKan iemand misschien even (speciaal voor mij (A)) het filmpje wat [url=http://www.big-boys.com/articles/holditin.html]hier[/url] staat (als hij er nog is) voor mij uploaden op [url=http://www.yousendit.com]YouSendIt[/url] of willen emailen?\r\nIk krijg namelijk een error 500, en volgens mij bestaat de site wel gewoon enzo. :roll:[/quote]\r\n\r\nIk kan het filmpje wel bekijken. Heb um gisteren nog op MetaCafe gezien. Zal even vor je zoeken; anders zal ik um uploaden.\r\n\r\n-edit- is verzonden met Yousendit....
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=redder_in_nood][quote=reintje]Weet je wie ik mis?: avv.... Laten we hopen dat ie vakantie heeft....[/quote]\r\nDacht ik net ook aan, weet niet waar hij uithangt.\r\n\r\nKan iemand misschien even (speciaal voor mij (A)) het filmpje wat [url=http://www.big-boys.com/articles/holditin.html]hier[/url] staat (als hij er nog is) voor mij uploaden op [url=http://www.yousendit.com]YouSendIt[/url] of willen emailen?\r\nIk krijg namelijk een error 500, en volgens mij bestaat de site wel gewoon enzo. :roll:[/quote]\r\n\r\nIk kan het filmpje wel bekijken. Heb um gisteren nog op MetaCafe gezien. Zal even vor je zoeken; anders zal ik um uploaden.\r\n\r\n-edit- is verzonden met Yousendit....[/quote]\r\nBedankt!\r\n\r\n@ VMSW: Wat moet een gemiddelde Nederlander nu met 60 muizen? :P\r\nBovendien staat het ook een beetje gaar als ze vragen: \"Wat voor aansluiting is het?\" \"Weet ik niet.\"\r\nMaargoed, kijk maar. :P
Link naar reactie
Tja.. die verkoper \"van mij\" deed dat ook.\r\n\r\nEigenlijk vind ik het ook niet kunnen inderdaad, verzwijgen, klopt.\r\nTrouwens, RIN, aansluiting vragen doe je niet zo snel..., vooral niet als ik een foto maak van de aansluiting + muis.\r\nGemiddelde nederlander > inkopen bij een groothandelaar of ebay???
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...