Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Als ik dan toch mag kiezen, ......een regering die alleen maar bestaat uit vrouwen. (dit meen ik dus echt!) (Y) (Y) \r\n\r\np.s. \r\n\r\nEen amerikaanse vrouwlijke president. :-) :-) \r\n\r\nIk bedoel, laat de vrouwen het maar doen, wij mannen hebben er in ieder geval een puinhoop van gemaakt in de wereld.
Link naar reactie
[quote=Snappie]Als ik dan toch mag kiezen, ......een regering die alleen maar bestaat uit vrouwen. (dit meen ik dus echt!) (Y) (Y) \r\n\r\np.s. \r\n\r\nEen amerikaanse vrouwlijke president. :-) :-) \r\n\r\nIk bedoel, laat de vrouwen het maar doen, wij mannen hebben er in ieder geval een puinhoop van gemaakt in de wereld.[/quote]\r\n\r\nIk zit er eerlijk gezegt op te wachtend dat Hilary Clinton zich verkiesbaar stelt, echt wel dat ik ga stemmen op haar. \r\nMaar tja. als je naar het Nederland kijkt, daar zit feitelijk ook een vrouw op de troon en die mag dus eigenlijk gewoon nix. Lintje door knippen , maar een echt beslissing heeft ze toch niet. \r\nBen eigenlijk allang blij dat ik die saaie troonrede niet meer hoef aan te horen. \r\n\r\nEn anders maar eens wachten wanneer de eerste zwarte president zich aanmeldt. Dat zou nog eens de koppen wakker schudden hier.
Link naar reactie
Ik vond dit wel een goede partij.... :mrgreen: \r\n\r\nUit het partijprogramma;\r\n \r\n*Stemp de Tegenpartij!\r\n \r\n*Met z\'n allen voor ons eigen / Samen voor ons eigen \r\n*(de miljoenen van de pensioenen, de miljarden van het gas,) Geen gezeik, iedereen rijk \r\n*Nergens geen maximumsnelheden! Honderdtwintig? Dat rijden wij al in z\'n achteruit! \r\n*Laat ze zelf eens een keer bezuinigen.
Link naar reactie
Ik zat gisteren even naar Nova te kijken , dat was voor jullie een herhaling van gisteren. We lopen een beetje achter hier,. Haha \r\n\r\nMaar daar was dus jullie premier Jan Peter Balkenede, die het volk even toesprak over de gemeenteraadsverkiezingen die jullie vandaag hebben. \r\n\r\ngeachte landgenoten, daar begon die dus al mee. LOL\r\n\r\nMaar hij veranderde de gedachten al zo even in het kort gezegd. \r\n\r\nAls je niet komt om voor je stem uit te komen , dan moet je komende jaren niet zanikken als er iets niet naar je wens is. \r\nDus als je iets te zeggen wilt hebben ga dan stemmen. \r\n\r\nNu ben ik geen aanhanger van het CDA en ik howef ook niet meer voor Nederland te gaan stemmen. Maar ik vind die gedachte toch wel zeer reeel\r\nAls je het mij vraagt.
Link naar reactie
[quote]of er nu een beamer of monitor op zit dat werkt toch het zelfde???? [/quote]\r\n[quote]dat van die beamer was voor syntax bedoult maar goed [/quote]\r\nAha. :-) \r\n\r\nNou ja kijk.. Daar heb je helemaal gelijk in.. Ik had beter kunnen zeggen \"Hem uitleggen hoe een pc werkt\". Sommige leraren hebben gewoon compleet de ballen verstand van computers die een GUI draaien.. Hij was beter met de pc´s die je zelf moest programmeren door het invoeren van ponskaarten volgens eigen zeggen.. :mrgreen:\r\n\r\nEnnuh, stemmen? Wij niet hoor.. Hebben we al een poosje terug gedaan.. Nou ja.. Een handjevol mensen, de rest is uit protest tegen het samenvoegen van onze gemeentes hier weggebleven.\r\n\r\nWaaronder ik, volgens het (niet-bindende) referendum was het merendeel van de bevolking tegen het samenvoegen van de gemeentes, dit is vanzelfsprekend neergelegd door de hoge heren van de provincie. Geen probleem, maar dan kunnen ze die gemeente + gemeenteraad ook in hun r**t steken, ze kloten maar lekker aan, ik wil niets meer te maken hebben met politiek. Mooie praatjes, maar als het er op aankomt hebben politici niets te maken met wat het volk wilt, maar alleen met wat ze zelf willen.\r\n\r\nIedere stemkaart verdwijnt hier in het vervolg in de oud papierbak.. Als we een vorm van democratie moeten hebben hier (Voor zover het zo te noemen valt), geef mij dan maar een president. En dan 1 persoon die de touwtjes in handen heeft, geen gezeik met tig kibbelende uitvreters die \"in naam van het volk\" beslissingen nemen..\r\n\r\nVerder alles goed met iedereen? :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]\r\nAls je niet komt om voor je stem uit te komen , dan moet je komende jaren niet zanikken als er iets niet naar je wens is. \r\nDus als je iets te zeggen wilt hebben ga dan stemmen. \r\n\r\n[/quote]\r\n\r\nHelemaal mee eens, dus mag ik de komende 4 jaar lekker zanikken tegen de gemeente, als ze weer eens een stunt verzinnen, of m\'n belastinggeld de put in pleuren. :mrgreen: :mrgreen:
Link naar reactie
[b]ultimate schreef:[/b]\r\n[quote]Als je niet stemt is het niet zo dat je stem wordt doorgeschoven maar dan stem je gewoon niet.[/quote]\r\n\r\nHeb je helemaal gelijk in.... maar naar mijn idee profiteert de verkeerde partij daar van..........\r\n\r\n\r\n\r\n[quote]Als je niet komt om voor je stem uit te komen , dan moet je komende jaren niet zanikken als er iets niet naar je wens is.\r\nDus als je iets te zeggen wilt hebben ga dan stemmen.[/quote]\r\n\r\nHelaas heeft de praktijk anders uitgewezen tijdens de vorige kamerverkiezingen.... Er had een PvdA-coalitie moeten zijn, en waar zijn ze nu? In de oppositie... mogen niet eens mee doen....\r\nDe meerderheid van de stemmers heeft dus niet eens gekozen voor een CDA-regering..... dat noemt men dus democratie..... Het is ons gewoon door de strot gedrukt....\r\nEn een regering met alleen vrouwen? Alsjeblieft niet snappie... Wel eens op een typekamer gewerkt met alleen tiepmiepen.... ? Tjonge.... da\'s pas erg hoor. Zet er één man bij en alle vrouwen zetten hun beste beentje voor.... \r\n\r\n\r\n\r\n :lol:
Link naar reactie
[quote=reintje][b]ultimate schreef:[/b]\r\n[quote]Als je niet stemt is het niet zo dat je stem wordt doorgeschoven maar dan stem je gewoon niet.[/quote]\r\n\r\nHeb je helemaal gelijk in.... maar naar mijn idee profiteert de verkeerde partij daar van..........\r\n\r\n\r\n\r\n......[/quote]\r\n\r\nMijn moeder heeft het nagevraagd op het gemeentehuis wat ze met een stem doen als ze niet komen opdagen en die zeiden dus dat je stem dan niet meetelde. \r\nMaar wat jij zegt is miss wel zo dat ze het toch doen, wie controleert dat?\r\n\r\n[quote=gekwordikervan]\r\nAls je niet komt om voor je stem uit te komen , dan moet je komende jaren niet zanikken als er iets niet naar je wens is.\r\nDus als je iets te zeggen wilt hebben ga dan stemmen. [/quote]\r\n\r\nBen ik het niet helemaal mee eens. Als er geen enkele persoon is waar je op wilt stemmen en het allemaal vriendjes politiek is dan mag ik alsnog wel zanikken. Maar ik zanik niet op de locale partijen, maar op de landelijke, dat vind ik in principe belangrijker. En daar stem ik wel op. (proud)
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=reintje][b]ultimate schreef:[/b]\r\n[quote]Als je niet stemt is het niet zo dat je stem wordt doorgeschoven maar dan stem je gewoon niet.[/quote]\r\n\r\nHeb je helemaal gelijk in.... maar naar mijn idee profiteert de verkeerde partij daar van..........\r\n\r\n\r\n\r\n......[/quote]\r\n\r\nMijn moeder heeft het nagevraagd op het gemeentehuis wat ze met een stem doen als ze niet komen opdagen en die zeiden dus dat je stem dan niet meetelde. \r\nMaar wat jij zegt is miss wel zo dat ze het toch doen, wie controleert dat?[/quote]\r\n\r\nIk ben niet duidelijk merk ik.... wat ik bedoel is:\r\nIk wil stemmen op partij X; is links, maar die doet niet mee in mijn gemeente... \r\nAls iedereen die op partij X zou stemmen dan niet stemt is dat ten voordele van rechts ......... Beter lijkt het me dan om tóch een stem uit te brengen op in ieder geval een linkse partij, zodat links/rechts in de juiste verhouding blijft....
Link naar reactie
CDA weer de grootste hier +o( maar ja..\r\nBij onze buurgemeente krijgen we misschien oorlog, de gemeentes holten en rijssen zijn samen gegaan tot 1 gemeente. 80% was tegen maar goed. Rijssen is nogal \'gelovig\' en dus lijd holten daar nu erg onder, nu is nl. de SGP de grootste, zijn ze niet zo blij mee in holten.\r\n\r\nWat vinden jullie trouwens van de volgende pc:\r\nMediamarkt Gaming pc +19\" scherm TFT\r\nIntel p4 630\r\nGeforce 6600LE\r\n1GB ram.\r\n\r\nDie videokaart word aangeprijst als \'perfect in prestatie en multimedia. 6600LE state of the art technology, prestatie en betrouwbaarheid. Maak gebruik van de nieuwste grafischie technologieen en breng de niewste games tot leven. \r\n\r\nIk zou dit dus geen state of the art gaming pc noemen. Eerder oplichterij. 6600LE state of the art ^o) . Dat is een BUDGETkaart.\r\n(nog afgezien van de Intel cpu, die toch een stuk minder presteert in games.)\r\nIk kan me hier dus boos over maken omdat er straks dus onweetende leekjes die F.E.A.R. willen spelen op een 19\" scherm en straks verbaast staan dat de kwaliteit niet hoger wil dan \'low\'. Maar ja, dat heet dan markteting he :-(
Link naar reactie
Hmmm... 6600LE.. Stond dat niet voor 6600 Light Edition? Zegt wel genoeg..:mrgreen: \r\n\r\nZou ik ook niet echt \"state-of-the-art\" noemen nee, zeker niet het nieuwste meer. En dan aanprijzen als gaming pc met een 19 inch TFT scherm vind ik ook enigzins vreemd. Die intel processor vind ik dan nog niet eens het ergste, AMD is goedkoper en voor games is AMD ook wat beter, maar daar zitten de grootste prestatiewinsten of verliezen niet in dit geval. Dat voel je vooral in je portemonnee, die videokaart is een aanfluiting..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...