Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=VMSW]\r\nO ja, ik heb nog wat leuks beleefd vandaag:\r\nEen leraar belde me op, en m\'n vader nam de telefoon aan. De leraar stelde zichzelf aan hem voor, en zei dat hij mij wou spreken.. M\'n vader zo naar mij toe, van: heb jij problemen op school, of lage cijfers ofzo, waar ik niet van weet?\r\nNja, ik krijg die leraar, ik ken die leraar niet eens, en die blijkt een computerprobleem te hebben.. tja :p, ik krijg z\'n vrouw zelfs te spreken (die weet wat meer over computers ;)). Hehe.. heel gezellig :p, een leraar die belt met computerproblemen, die ik niet eens ken..[/quote]\r\n\r\nZoiets heb ik ook, maar dan met half kerkelijk Gouda. Laatst via de telefoon een beamer gerepareerd, powerpoint pressentaties gemaakt, mensen geholpen met ppt maken, bladmuziek gedigitaliseerd, internetverbindingen hersteld, programma\'s geinstaleerd, virussen verwijderd, beamerposities opgebouwd, website gecontroleerd en bijjgewerkt, moet ik nog ff doorgaan :-P \r\n\r\nEnne wat heb ik er allemaal aan over gehouden? 1 Cake, 1 reep chocola, één boekenbon en hééééél veel dankbaarheid!
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Vergelijking RIN en mij:\r\n\r\nNederlands: 320 - 480\r\nEngels: 360 - 400\r\nAlgemene natuurwetenschappen: 200 - 200\r\nMaatschappijleer: 120 - 80 (hehe ;), jij lekker meer, lijkt me niet super leuk)\r\nGeschiedenis: 80 - 120\r\nLETT/LETTV: ken ik niet..??? (wat is dat?)\r\nLichamelijke opvoeding: 160 - 160\r\nBG/LV/LOB ken ik niet..\r\nPW/PO/WW: staan er bij mij niet op....\r\nBIO: 480 - 480\r\nScheikunde: 400 - 520\r\nNatuurkunde: 360 - 560\r\nFrans: (jij koos dit, ik niet) 160 - 160 (!!!!)\r\nDuits: (idem) 160 - 160\r\nLatijn: 480 - 480\r\nKCV: 200 - 200\r\nWiskunde B: 600 - 760 \r\nIN??\r\n\r\nTrouwens, niet meegerekend dat ik bijv. natuurkunde 1 en 2 heb, en jij alleen 1.. dat soort dingen niet, maar het is toch een soort van vergelijking ;)\r\nHm.. ik heb nog economie, 520 uur, en wiskunde\r\n\r\n@richt: beamer gerepareerd is iets anders dan aansluiten ;)
Link naar reactie
[quote=Richt]of er nu een beamer of monitor op zit dat werkt toch het zelfde????[/quote]\r\n\r\nEr belde dus iemand op dat hij een beamer had geleend maar dat er alleen grijsbeeld uit kwam. Ik dus vragen welk apparaat hij er op had aangesloten. Een videorecorder/dvd combinatie. Via welke aansluiting? Scart aansluitng. U maakt dus gebruik van een scart/tulp blokje. Ja hoor dat klopt. Vervang het blokje maar eens. \r\n\r\n5 minuten later gaat weer de telefoon.\r\nJa hoor het werkt\r\n\r\n\r\nGrootste probleem met die verloopstekkers is dat als \'e\'en pinnetje afbreekt het beeld al niet meer klopt :-S
Link naar reactie
[quote=VMSW]Vergelijking RIN en mij:\r\n\r\nNederlands: 320 - 480\r\nEngels: 360 - 400\r\nAlgemene natuurwetenschappen: 200 - 200\r\nMaatschappijleer: 120 - 80 (hehe ;), jij lekker meer, lijkt me niet super leuk)\r\nGeschiedenis: 80 - 120\r\nLETT/LETTV: ken ik niet..??? (wat is dat?)\r\nLichamelijke opvoeding: 160 - 160\r\nBG/LV/LOB ken ik niet..\r\nPW/PO/WW: staan er bij mij niet op....\r\nBIO: 480 - 480\r\nScheikunde: 400 - 520\r\nNatuurkunde: 360 - 560\r\nFrans: (jij koos dit, ik niet) 160 - 160 (!!!!)\r\nDuits: (idem) 160 - 160\r\nLatijn: 480 - 480\r\nKCV: 200 - 200\r\nWiskunde B: 600 - 760 \r\nIN??\r\n\r\nTrouwens, niet meegerekend dat ik bijv. natuurkunde 1 en 2 heb, en jij alleen 1.. dat soort dingen niet, maar het is toch een soort van vergelijking ;)\r\nHm.. ik heb nog economie, 520 uur, en wiskunde\r\n\r\n@richt: beamer gerepareerd is iets anders dan aansluiten ;)[/quote]\r\nBG = Begeleidingsuur\r\nLV = Levensbeschouwelijke Vorming (soort Godsdienst)\r\nLOB = Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding\r\nPW = Profielwerkstuk\r\nPO = Profiel Opdrachten (weet niet zeker, zijn iig allemaal opdrachten voor profiel)\r\nWW = Werkweek (week naar Londen, Praag, o.i.d.)\r\nFrans koos ik niet, dat heeft de school voor mij gekozen. De school vindt dat iedereen op school Frans moet hebben. Maar omdat zij de profielen niet mogen veranderen (die zijn landelijk vastgesteld) hebben zij het vastgesteld. Dus dat krijg je gewoon. Zelfde geldt voor Duits, KCV en Wiskunde B1.\r\nIN = Informatica
Link naar reactie
Dit weekend weer lekker aan het stoeien geweest met KPN.\r\nMoest bij de buren even InternetPlusBellen aansluiten. Geen probleem, binnen 2 uur alle kabels en kastjes weggewerkt, en bellen en internet werkte. Nu de finishing touch: Aanmelden op internet om instellingen te veranderen en e-mail adressen aan te maken. En daar zat het probleem: Voor de aanmelding een e-mail adres nodig, voor een e-mail adres een aanmelding nodig! :-S\r\nNa een telefoontje à 0,10 per minuut was een e-mail adres aangemaakt, en kon ik aanmelden. Later in die configuratie stuitte ik echter steeds op een\"technische storing\" . Uiteindelijk maar weer gebeld, waar uit kwam dat die gast mij na 10 minuten kon vertellen dat er \"inderdaad een technische storing is, het werkt hier ook niet\". Lekker veel wijzer wordt je dan, maar goed. Vanavond werkte het, en ben ik er weer even van af ;-)
Link naar reactie
Had van de week ongeveer hetzelfde, maar dan met de upc mediabox die ik thuisgestuurd kreeg.\r\nLache joh,.....had de handel aangesloten en ingesteld (precies volgens de aanwijzing)\r\nIk ga je de details besparen, maar geloof me dat ik bijna in de auto zat, met de hele handel weer ingepakt, en een honkbalknuppel bij me om even naar het upc kantoortje te gaan, om de troep daar even over de balie te keilen. (na het telefoontje met de helpdesk)\r\n\r\nDe helpdesk dacht dat ik een debiel ben die de kabeltjes niet goed aansluit (ik had zo\'n blaag aan de lijn die z\'n vaste lijstje vragen afgaat)\r\nDus maar even een mailtje gestuurd, kreeg dit antwoord terug:\r\n\r\nGeachte heer Snappie,\r\n\r\n\r\nNa aanleiding van uw e-mail betreuren wij uw probleem.\r\nEchter op dit moment zijn er inderdaad aantal klachten over blokkerig beeld en happerend geluid onze mensen zijn er mee bezig om dit probleem op te lossen door middel via een update naar de mediabox. Zoals het er naar uit ziet wordt de update eind deze maand naar alle gebruikers gestuurt.\r\n\r\nHeeft u nog vragen, dan kunt u voor meer informatie terecht op [url]http://www.upc.nl[/url]. \r\n\r\nWij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ge\r\nnformeerd.\r\n====================================================\r\n\r\nKijk da\'s duidelijke taal he? Enne wat nog belangrijker is,......de fout lag niet aan mij en verkeerd aangesloten kabeltjes.\r\nIk word zo ontzettend moe van helpdesks hé!!!!\r\n\r\n +o( +o( :mrgreen: :mrgreen: (proud) (proud)
Link naar reactie
[b]Zo nee dan ben je lekker zeg. [/b]\r\n\r\nPrik net vanavond een externe HDD van western Digital aan de Fire Wire. POEF!!!!! PC uit. \r\n\r\nAutomatisch denk je dat de voeding is opgeblazen, nieuwe voeding er in geprikt. Had ik bij toeval nog liggen. 300W\r\n\r\nStaat na het inschakelen van het stroom circuit, je hele pc in de fik. \r\n\r\nHele ASUS P4P 800-E- Deluxe naar de kl*te. De zwarte midden chip hele door gefikt. \r\n\r\nZit je daar dan met je hele pc uit elkaar, en werk je nu op een PII 300 MHZ met 96 MB geheugen uit pure nood. :-S :-S \r\n\r\nGeweldige zondag voor mij.......pfffffffffffffffffffffffffffffffffffft
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][b]Zo nee dan ben je lekker zeg. [/b]\r\n\r\nPrik net vanavond een externe HDD van western Digital aan de Fire Wire. POEF!!!!! PC uit. \r\n\r\nAutomatisch denk je dat de voeding is opgeblazen, nieuwe voeding er in geprikt. Had ik bij toeval nog liggen. 300W\r\n\r\nStaat na het inschakelen van het stroom circuit, je hele pc in de fik. \r\n\r\nHele ASUS P4P 800-E- Deluxe naar de kl*te. De zwarte midden chip hele door gefikt. \r\n\r\nZit je daar dan met je hele pc uit elkaar, en werk je nu op een PII 300 MHZ met 96 MB geheugen uit pure nood. :-S :-S \r\n\r\nGeweldige zondag voor mij.......pfffffffffffffffffffffffffffffffffffft[/quote]\r\n\r\nComputers,.............het zijn natuurlijk géén straalljagers (hoewel, die fikken ook)\r\nDus je hebt nu zoiets? (balen voor je, en kost weer dollars)
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]@ Snappie\r\n\r\nIdd gaat weer in de dollars lopen. Maar ik ga eerst eens bij ASUS zeuren of ik nog garantie heb. Al komt het board dan wel uit half 2003. \r\nMaar er kan toch wel gewoon een [b]Fire Wire apparaat[/b] in gezoeken worden zonder dat je daar 911 voor hoeft te bellen :-S[/quote]\r\n\r\nLeedvermaak.... Vuurdraadje?\r\n\r\nHeb je een mail gestuurd.... heb je die wel ontvangen of is dat ook allemaal verloren nu?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...