Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Heb sinds gisteren de upc mediabox, alles correct en met de juiste zooi aangesloten,...... en het werkt.\r\n (proud) \r\n\r\nBeeld hapert en blokt af en toe en het geluid hapert en slaat af en toe over.\r\n (cry) \r\n\r\nHelpdesk gebeld,........... laat maar!\r\n\r\nGegoogeld,.............ik ben de enige niet en het ligt aan upc (had niet anders verwacht :mrgreen: )\r\n[url]http://www.google.nl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Anl-NL%3Aofficial_s&hl=nl&q=upc+mediabox+problemen&meta=lr%3Dlang_nl&btnG=Google+zoeken[/url]\r\n\r\nConclusie: UPC mediabox is (nog) [b]K[/b]walitatief [b]U[/b]iterst [b]T[/b]eleurstellend.\r\nOftewel, K.U.T.\r\n ^o) +o( :-@ (N)\r\n\r\nHeb ik het nog niet over het stroomverbruik.
Link naar reactie
[quote=Snappie]Heb sinds gisteren de upc mediabox, alles correct en met de juiste zooi aangesloten,...... en het werkt.\r\n (proud) \r\n\r\nBeeld hapert en blokt af en toe en het geluid hapert en slaat af en toe over.\r\n (cry) \r\n\r\nHelpdesk gebeld,........... laat maar!\r\n\r\nGegoogeld,.............ik ben de enige niet en het ligt aan upc (had niet anders verwacht :mrgreen: )\r\n[url]http://www.google.nl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Anl-NL%3Aofficial_s&hl=nl&q=upc+mediabox+problemen&meta=lr%3Dlang_nl&btnG=Google+zoeken[/url]\r\n\r\nConclusie: UPC mediabox is (nog) [b]K[/b]walitatief [b]U[/b]iterst [b]T[/b]eleurstellend.\r\nOftewel, K.U.T.\r\n ^o) +o( :-@ (N)\r\n\r\nHeb ik het nog niet over het stroomverbruik.[/quote]\r\n\r\n[b]Waarom neem je dan in vredesnaam ook UPC[/b]
Link naar reactie
Grrrrr heb egt nu al een pechdag,\r\n\r\nvanochtend mis ik eerst bijna mijn trein\r\n\r\nZit ik in de trein kom ik erachter dat een flesje is opengesprongen en voor de helft leeg is, al mijn dure boeken en mnGrafische Rekenmachine helemaal doorweekt :-S\r\n\r\nKom ik op school, doe ik mijn voorvak open, breekt mn rits af.\r\n\r\nGaat lekker hoor\r\n\r\nEn ik zit hier nog tot 10 voor 6 :-S
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]\r\n\r\n[b]Waarom neem je dan in vredesnaam ook UPC[/b][/quote]\r\n\r\nTja,......ik heb kabel tv van ze en internet (chello) en telefoon.\r\nAllemaal zonder klachten, dus ik dacht (moet ik niet doen natuurlijk) die mediabox van ze zal ook wel oké zijn.\r\nNou niet dus, daarbij komt dat je die box ongevraagd thuisgestuurd krijgt, .....nah ja kan ook weer terug sturen want de kabel blijft het gewoon doen. Zie nog wel tis toch de eerste 6 maanden gratis en daarna iets van 2 euro meer dan ik nu voor de kabel betaal.
Link naar reactie
[quote=Snappie][quote=Gekwordikervan]\r\n\r\n[b]Waarom neem je dan in vredesnaam ook UPC[/b][/quote]\r\n\r\nTja,......ik heb kabel tv van ze en internet (chello) en telefoon.\r\nAllemaal zonder klachten, dus ik dacht (moet ik niet doen natuurlijk) die mediabox van ze zal ook wel oké zijn.\r\nNou niet dus, daarbij komt dat je die box ongevraagd thuisgestuurd krijgt, .....nah ja kan ook weer terug sturen want de kabel blijft het gewoon doen. Zie nog wel tis toch de eerste 6 maanden gratis en daarna iets van 2 euro meer dan ik nu voor de kabel betaal.[/quote]\r\n\r\n(zucht) Nederlanders en hun zuinigheid, of als het maar gratis is. LOL :P (grapje Snappie)
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]\r\n(zucht) Nederlanders en hun zuinigheid, of als het maar gratis is. LOL :P (grapje Snappie)[/quote]\r\n\r\nWil best betalen,.......maar dan wel voor een goed product.\r\nZit er trouwens sterk aan te denken om zo\'n \"prachtige\" schotel aan de gevel te plakken.\r\n\r\nWat betaal je in amerika eigenlijk voor tv?? :mrgreen: :mrgreen: (het signaal dan hé 8-| )
Link naar reactie
[quote]Wat betaal je in amerika eigenlijk voor tv?? :mrgreen: :mrgreen: (het signaal dan hé 8-| )[/quote]\r\n\r\nik heb een volledig pakket bij NBC TV, ik betaal nu $39,00 voor 400 channels. Waaronder ook nederlandstalige zenders. Dus Ned 1,2 en 3, RTL\'s, SBS en Veronica.\r\n\r\nHet signal is overigens gratis, alleen de aansluiting en het abonnement kost me dus $39,00\r\n\r\nedit:\r\n\r\nHet kon ook goedkoper maar dan zou ik dus NL zenders moeten missen. Daar ik toch een Nederlander blijf en op de hoogte wil blijven heb ik deze dus gekozen maar er is hier een walhalla aan TV zenders en stations die aanbiedingen hebben.
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]\r\n\r\nik heb een volledig pakket bij NBC TV, ik betaal nu $39,00 voor 400 channels. Waaronder ook nederlandstalige zenders. Dus Ned 1,2 en 3, RTL\'s, SBS en Veronica.\r\n\r\nHet signal is overigens gratis, alleen de aansluiting en het abonnement kost me dus $39,00\r\n\r\nedit:\r\n\r\nHet kon ook goedkoper maar dan zou ik dus NL zenders moeten missen. Daar ik toch een Nederlander blijf en op de hoogte wil blijven heb ik deze dus gekozen maar er is hier een walhalla aan TV zenders en stations die aanbiedingen hebben.[/quote]\r\n\r\nKijk, dat zijn prijzen, dan komen ze hier pas kijken.\r\nIk heb dus nu dit pakketje en vind dit dus in verhouding best aan de prijs. (zeker omdat het beeld/geluid niet echt lekker is)\r\nDit is dus inclusief mediabox. (aansluiten heb ik zelf gedaan, stelt niets voor)
Link naar reactie
Tja, vergeleken bij ons is dat natuurlijk een mini pakketje. \r\nMaar zo te zien heb jij er nog radio bij. \r\n\r\nHoewel je die bij ons uit de lucht pikt. Die zijn namelijk ook ontelbaar. Ik denk dat Nashville even gauw gekeken, ruim 2000 radiostations heeft.\r\nTis eigenlijk te gek voor woorden. :-P\r\n\r\n@Richt\r\n\r\nIk betaal voor mijn AOL, waarvan ik een download hebt van 12mb en upload van 1024 kb/s, nu $3,99 per maand. En dan praat ik over DSL natuurlijk (in NL heet het ADSL)
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]Tja, vergeleken bij ons is dat natuurlijk een mini pakketje. \r\nMaar zo te zien heb jij er nog radio bij. \r\n\r\nHoewel je die bij ons uit de lucht pikt. Die zijn namelijk ook ontelbaar. Ik denk dat Nashville even gauw gekeken, ruim 2000 radiostations heeft.\r\nTis eigenlijk te gek voor woorden. :-P\r\n\r\n@Richt\r\n\r\nIk betaal voor mijn AOL, waarvan ik een download hebt van 12mb en upload van 1024 kb/s, nu $3,99 per maand. En dan praat ik over DSL natuurlijk (in NL heet het ADSL)[/quote]\r\n\r\nJa d\'r zit ook radio bij, maar dat zat ook al op de kabel dus.\r\n\r\nTis dat bush (lees republikeinen) het voor het zeggen heeft bij jullie daarzo,....anders zou je haast emigreren (liar) (liar) \r\n\r\nMaar effe sereneus,....heb nét upc gebeld, klacht uitgelegd, kreeg een verhaal over een te zwak signaal voor mijn type tv (lcd).\r\nIn ieder geval stuurt upc GRATIS een signaalversterker op om tussen de mediabox en de wandcontactdoos te zetten.\r\nBen benieuwd,.....tis effe pielen en l ullen maar dan heb je ook wat, en bevalt het niet, gaat de rommel terug.\r\n\r\nMot zo gaan werken over een half uurtje +o( +o( +o(
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...