Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Richt]hebben kinder in NL dan al op die leeftijd gehoor probleemen? :-|[/quote]\r\n\r\nNee maar hun ouders wel om gek van te worden. En inderdaad die bruggers kunnen r ook wat van, op de terug weg stonden er een aantal op het fietspad, eentje was afgestapt en had zn fiets midden op t fietspad neergezet en ik fietste er \'per ongeluk\' tegen aan.\r\n\r\nNee ik word er niet goed van, als ik s\'ochtends naar school moet, tijd ik gewoon in volle vaart door en langs die mensen heen. Egt schijt aan ze.
Link naar reactie
ja, en die gehoorproblemen komen door die veel te harde mp3spelers (al hoorde ik laatst een leraar zelf ook zo\'n ding SUPER hard hebben staan! (in aula, \'s ochtends, het weerklinkt daar wel, maar ik sta aan ene kant, zij aan andere, en het was TE HOREN!)\r\n\r\nEDIT: ja, elmo, klopt helemaal. Zelf fiets ik met een goed tempo (uit/naar school rond de 30 tot 35 km/h), en dan zijn die scholieren verder (niet dat ik er geen ben) ontzettend vervelend; ze nemen DE HELE weg in beslag met 5 man op een rij.. gelukkig luisteren ze vaak wel even naar een belletje, of een auto die toetert (waar ik dan gelijk weer achteraan meeglip)
Link naar reactie
Die zit er al een dikke maand hoor.. :-P \r\n\r\n[quote]ja, en die gehoorproblemen komen door die veel te harde mp3spelers (al hoorde ik laatst een leraar zelf ook zo\'n ding SUPER hard hebben staan! (in aula, \'s ochtends, het weerklinkt daar wel, maar ik sta aan ene kant, zij aan andere, en het was TE HOREN!) \r\n\r\nEDIT: ja, elmo, klopt helemaal. Zelf fiets ik met een goed tempo (uit/naar school rond de 30 tot 35 km/h), en dan zijn die scholieren verder (niet dat ik er geen ben) ontzettend vervelend; ze nemen DE HELE weg in beslag met 5 man op een rij.. gelukkig luisteren ze vaak wel even naar een belletje, of een auto die toetert (waar ik dan gelijk weer achteraan meeglip)[/quote]\r\nSja.. Wat moet ik daar op zeggen.. Je haalt de woorden uit mijn mond? Komt me akelig bekend voor.. *-)
Link naar reactie
Het hallo, laat ik ook maar weer eens wat posten :P\r\n\r\nBen de afgelopen week nogal druk geweest mijn thuisnetwerk te \"professionaliseren\" zo heb ik nu een mooi patchpaneel :) Zie [url=http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/25258060#25258060]hier[/url] voor meer info.\r\n\r\nOok ben ik bezig geweest met een 2003 servertje icm exchange 2003. Alleen wat ik er mee wil kan niet :( Denk dat ik toch maar eens een domeinnaam aan ga vragen, wat kost dat Lennard? :P (.nl)\r\n\r\nZondag-Woensdag ben ik te vinden in The world of magic, oftewel Disneyland Resort Parijs :)\r\nEn van Woensdag- zaterdag zit ik dan nog ergens in belgie.\r\n/me verheugt zich al op dit weekje \"vakantie\" :D\r\n\r\nNog even een vraagje: Ik ben op zoek naar een programma dat op een bepaalde vooraf ingestelde tijd via SMTP een e-mail verstuurd. Ik heb zelf nog niets gevonden. Weet iemand er eentje?
Link naar reactie
[quote]aangezien jij bij mij in de buurt woont: wie van die 2 ben jij inhaler of slome[/quote]\r\nDe inhaler natuurlijk.. :-| \r\n\r\n[quote]Nog even een vraagje: Ik ben op zoek naar een programma dat op een bepaalde vooraf ingestelde tijd via SMTP een e-mail verstuurd. Ik heb zelf nog niets gevonden. Weet iemand er eentje?[/quote]\r\nCron.. Moet je alleen ff Linux of Unix installeren. :-P \r\n\r\n[quote] Denk dat ik toch maar eens een domeinnaam aan ga vragen, wat kost dat Lennard? (.nl)[/quote]\r\nBen wel geen Lennard, maar goed :-P\r\nIk betaal zelf ongeveer 15 euro per jaar voor mijn domeinnaam, zal misschien wel goedkoper kunnen, maar die paar euro die het hooguit zal schelen op een jaar lig ik niet zo wakker van.
Link naar reactie
@peter: mooi :).. lekker patchen ;)\r\n\r\n@drentsig: ik vrees van niet ;)\r\nEshers is fantastisch.. geweldig :), we hebben hier ook nog een grote poster van hem.\r\n\r\nTrouwens, ik heb een computer zelf ontworpen, gemaakt, en zojuist (net) verkocht :), uiteraard met wat winst :), prachtig.. helemaal nieuw, zelf voel ik me wel een beetje jaloers op de -door mij gemaakte- computer :-| , die is beter dan die van mij (behalve cpu; 3.2 en 3.0)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...