Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Syntax Terror][quote] maar als ik verkouden ben neem ik een stevige dosis Echinaforce (van Dr.Vogel), gedurende 2 dagen en dan ben ik er meestal weer helemaal bovenop.[/quote]\r\nAls ik verkouden ben doe ik het 2 dagen iets rustiger aan en ben ik ook weer beter.. :-P[/quote]\r\n\r\nDa\'s ook prima, dan heb je die weerstand zelf al....
Link naar reactie
[quote] maar als ik verkouden ben neem ik een stevige dosis Echinaforce (van Dr.Vogel), gedurende 2 dagen en dan ben ik er meestal weer helemaal bovenop. De Echinaforce maakt witte bloedlichaampjes aan die een offensief tegen de ziekteverwekkers beginnen. Dit is een middel dat echt helpt....[/quote]Ik ben 100% overtuigd vd werking van dit product, en sta hier ook helemaal achter. (Y) (Y) (Y)\r\nIn dat opzicht deel ik jouw ervaring met Echinaforce, Reintje.\r\nAls ik grieperig ben (slechte lichaamsweerstand dus:ontstoken keel, neus, oren, hoofdpijn, snel geirriteerd,....6-7 dagen lang = zware drama !), gebruik ik Echinaforce Forte.\r\nNa 2 dagen zweten, kan ik in elk geval weer werken :-)
Link naar reactie
:shock: \r\n\r\nlicenties? > corporate??? :) (al staat er op deze pc toch echt een legale versie :), op mijn échte computers staat gewoon een oemversie, dus mobo vervangen zou vervelend zijn :shock:\r\n\r\n--------------------------------------------------------------------------------\r\n\r\nIemand jouw vrouw mijn vrouw gezien gisteren??\r\nWat vonden jullie van dat computergezin :mrgreen: (A)
Link naar reactie
Probleem met OEM versies is dat ze doorgaans dusdanig verpest zijn door de fabrikant dat werken ermee niet aan te raden is.. Moet nog steeds de HP OEM versie op mijn laptop maar eens vervangen.. Die is meteen na het installeren al niet vooruit te branden, dus ik volg het voorbeeld van de rest van mijn klas: Corporate versie eroverheen en je hebt geen problemen meer... Totdat windows het begeeft, maar dat doet ie uiteindelijk toch wel, OEM of niet.. :-P \r\n\r\nDus eigenlijk boeit het hele verhaal me niet eens. (A)
Link naar reactie
[quote=Syntax Terror]Probleem met OEM versies is dat ze doorgaans dusdanig verpest zijn door de fabrikant dat werken ermee niet aan te raden is.. Moet nog steeds de HP OEM versie op mijn laptop maar eens vervangen.. Die is meteen na het installeren al niet vooruit te branden, dus ik volg het voorbeeld van de rest van mijn klas: Corporate versie eroverheen en je hebt geen problemen meer... Totdat windows het begeeft, maar dat doet ie uiteindelijk toch wel, OEM of niet.. :-P \r\n\r\nDus eigenlijk boeit het hele verhaal me niet eens. (A)[/quote]\r\n\r\nHp installaties +o( \r\n\r\nToen mijn ouders een nieuwe laptop hadden,heb ik die hp versie erop gezet +o( \r\n\r\nEen versie installatie, 50!!! processen draaien er mee op de achtergrond :shock:
Link naar reactie
Even een rare vraag...... Wat zouden jullie doen als je bij de bushalte stond en iemand gaat heel dicht bij je staan ? \r\n\r\nWij moeten daar namelijk ff onderzoek naar gaan doen..... zelf dicht bij iemand gaan staan en dan moeten anderen \'observeren\' wat er gebeurt :mrgreen: \r\nMaar het is nogal rotweer hier en we hebben eigenlijk geen zin :-P :-$ \r\n\r\nvandaar ff de vraag dus.....
Link naar reactie
@reintje: ja.. dat is benedykt :p ((peter))\r\n\r\n@speedy; ligt eraan wie hè :)\r\n\r\nTrouwens, vandaag krijg ik van de TPG (uiteindelijk azerty) m\'n computeronderdelen binnen :).. SLI-mobo, en zelf bedacht deze computer.. ga ik vandaag in elkaar zetten, morgen MCE erop, en dan kan ik hem doorverkopen met wat winst :) (hij heeft al bestemming hoor)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...