Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Van mij (en gebruik liever niet mijn voornaam, het is nog altijd een openbaar forum) mag ze wel in mijn auto rijden, maar van mijn ouders niet. Mijn ouders betalen de belasting en verzekering en als speeeedy een ongeluk krijgt door iemand die niet verzekerd is gaat het van mijn moeders no claim, ook als zij een ongeluk veroorzaakt. Pas als ze wat meer ervaring heeft mag ze in mijn auto. En dan kun je zeggen, ja maar als dat niet jouw auto mag rijdt ze nooit. Dat kan ze wel, door in haar ouders auto te rijden.
Link naar reactie
[quote=Richt]hoe maak je eichlijk een citaat??[/quote]\r\nnou... wat ik net heb gemaakt, doe je dmv. te beginnen met [quote=\"-naam-\" ] (zonder spatie), en sluit je weer met [/quote] tussen de eerste en de laatste zet je de tekst neer die \"aangehaald\"/\"ge-quote\" is...\r\n\r\neigelijk heel erg simpel :-) een beetje HTML-achtig... (html gaat als volgt: een link: Het Forum, en dan krijg je dit: [url=http://forum.computeridee.nl]Het Forum[/url])
Link naar reactie
[quote=TommelMOD][quote=Richt]hoe maak je eichlijk een citaat??[/quote]\r\nnou... wat ik net heb gemaakt, doe je dmv. te beginnen met [quote=\"-naam-\" ] (zonder spatie), en sluit je weer met [ /quote] tussen de eerste en de laatste zet je de tekst neer die \"aangehaald\"/\"ge-quote\" is...\r\n\r\neigelijk heel erg simpel :-) een beetje HTML-achtig... (html gaat als volgt: een link: Het Forum, en dan krijg je dit: [url=http://forum.computeridee.nl]Het Forum[/url])[/quote]\r\n\r\nMijn gommetje.... dat was een vraag van 23 maart 2005 :lol: \r\nHeb ik overigens via Google terug kunnen vinden omdat eichlijk niet helemaal goed gespeld is... Is een verkeerde spelling toch nog handig Richt!
Link naar reactie
Ben al een poosje aan het spelen met dit programma: [url=http://www.pbus-167.com/chc.htm]Notebook Hardware Control[/url] , voorheen Centrino Hardware Control. Erg leuk programma voor laptop gebruikers.\r\n\r\nHeeft een aantal interessante opties, zoals het aanpassen van de voltages van de processor en in het geval van een Centrino processor, per multiplier. Blijkt dat die voltages eigenlijk veel hoger zijn dan nodig is. Bij het gebruiken van de hoogste multiplier krijgt mijn processor nu het voltage dat de laagste origineel kreeg, voor ik ging tweaken. :mrgreen: \r\nMet als gevolg dat je accu ineens een uur langer mee kan. (3,5 - 4 uur, ipv 2,5 - 3 uur)\r\n\r\nBen benieuwd hoe laag het kan zonder stabiliteitsproblemen.. :D \r\n\r\n\r\nMoest ik ff kwijt^^ :-P
Link naar reactie
Pfff, \"even\" Slackware van een nieuwe kernel voorzien.. Kostte eerst een halve week om van een \"Inconsistent kallsyms data\" fout af te komen.. Eindelijk gelukt om de kernel te compilen, installeren, opnieuw opstarten: \"Kernel panic - not syncing: VFS: Unable to mount root fs on unknown-block(3,3)\".. :-( \r\nOude kernel wilt ook ineens niet meer laden, feest.. Vrees dat ik toch iets niet helemaal goed heb gedaan.. :mrgreen:
Link naar reactie
***Link verwijderd door Modje na diverse mails***\r\n\r\nWat zijn sommige mensen toch ook enórme schurken!! :-@ :-@ :-@ \r\nJe hebt schurken, maar je hebt ook hele erge schurken. :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ \r\nMoet je zien (als je er niet tegen kan is het beter dat je het niet ziet): [url]http://www.verwijderddoorModje.nl[/url]\r\nEen beest leeft nog, en ze halen gewoon de huid af van dat dier terwijl hij nog leeft!!!\r\nDat is toch zielig? (cry) (cry) (cry) (cry) (cry) :-@ :-@ :-@\r\n\r\nKunnen ze wel, tegen zo een weerloos dier. :-@ :-@ :-@
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...