Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Gekwordikervan]Als jullie nu de koffiepot aanzetten hé. Dan ga ik mooi een paar uurtjes slapen. \r\n\r\nVoor diegene die moeten werken werkse en vor hen die van een vrije dag kunnen genieten. Geniet ze .[/quote]\r\nEn voor diegenen die moeten slapen slaapze. (Y)\r\n\r\nIk kies het laatste (van vrije dag genieten :mrgreen:).\r\n\r\nHet regent + waait wel hard hier. :-S
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Gekwordikervan][quote=reintje]@Gekwordikervan: hoeveel tijdverschil?[/quote]\r\n\r\nHet is hier nu 04:11 am (middernacht) en ik kan niet slapen. \r\nDus een verschil van 7 of 8 uur ik weet niet hoe laat het in nederland is.[/quote]\r\n\r\nJouw bericht is gepost om 13.13 uur, dus 9 uur verschil (we zitten nu weer in de normale tijd en niet in de zomertijd, wanneer de klok weer een uurtje later wordt gezet).
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Gekwordikervan][quote=reintje]@Gekwordikervan: hoeveel tijdverschil?[/quote]\r\n\r\nHet is hier nu 04:11 am (middernacht) en ik kan niet slapen. \r\nDus een verschil van 7 of 8 uur ik weet niet hoe laat het in nederland is.[/quote]\r\n\r\nJouw bericht is gepost om 13.13 uur, dus 9 uur verschil (we zitten nu weer in de normale tijd en niet in de zomertijd, wanneer de klok weer een uurtje later wordt gezet).[/quote]\r\n\r\nJeetje zeg jullie zitten alweer bijna aan het avondmaal, terwijl ik mijn bord cerials voor me neus neem zo direct :lol:
Link naar reactie
MARLOOOOOESS :D:D:D :-) :-D :-D (C) (C) (C) (F) (F) (F) \r\n\r\nJOEPIE :), had \'k het toch goed voorspeld :)\r\n\r\nmaar ik heb ff een kort vraagje (liefst snel antwoord; ik moet het morgen in een colomn zetten voor nederlands).. gaat over TBS`ers..\r\n\r\n> Hoe heet zo\'n regering die pas \'reageert\' zodra het te laat is slash zodra het al gebeurd is slash.. die eigenlijk pas iets doet zodra er iets gebeurt..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...