Ga naar inhoud

Rob-Blacquiere

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Rob-Blacquiere

  1. Beste HarryO Na diverse malen bovenstaand geprobeerd te hebben blijft het display uit en start de machine nog steeds niet op, wel draait de pomp wanneer de vlotter onderin de bak opgetild wordt. Dat het display is uitgegaan komt overigen doordat eerder het boven staand gedeeltelijk is uitgevoerd maar na het verdraaien van de keuze knop de cyclus gestopt was.
  2. Beste Harry, Ik weet niet precies welke toetsen zijn ingedrukt maar mijn zoon dacht de start en tijd toets tegelijk en vervolgens de programma schakelaar naar een stand die hij niet meer weet. Het PN nummer is 913215721-08
  3. Van onze lavamat L47430A was er een lekkage waarna de code EFO te zien was en heeft mijn zoon een soort van reset uitgevoerd door diverse toetsen tegelijk in te drukken en de programma toets te verdraaien waarna het display uit ging. De storing was een lek rubber waardoor er water onderin de machine stond, dit verholpen maar display blijft uit en machine wil niets meer doen alleen afpompen wanneer vlotter bediend wordt. Is programma weer aan te zetten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...